Skip to main content

Lunch & Learn: in 6 stappen een contentkalender

Je mouwen opstropen, dat is de bedoeling tijdens onze lunch & learn. Zo gaan we iedere sessie praktisch aan de slag met een ander online marketing topic. Dit keer staat een contentkalender op het programma. In een aantal praktische stappen heb jij aan het einde van de sessie een rugzak boordevol nieuwe kennis én een prachtige contentkalender die in de eerste 3 maanden tot 80% gevuld is. Wij geloven namelijk dat de beste manier van leren is om er zelf mee aan de slag te gaan. Klinkt goed toch? Dat dachten wij ook! Zien we je tijdens onze lunch & learn?

En ohja… De naam verraadt het eigenlijk al, maar wij verzorgen uiteraard ook de lunch!

WANNEER

dinsdag 21 maart 2023

HOE LAAT

9.30 - 13.00 uur

LOCATIE

’t Patronaat, 2e Haagstraat 40, 5707 VK Helmond

ONDERWERP

In 6 stappen een contentkalender

VOOR WIE

voor iedereen toegankelijk, maar vooral relevant voor online marketeers

PRIJS

€0,00

lunch-en-learn

Schrijf je in voor de wachtlijst!

Deze lunch & learn sessie is vol! Schrijf je in voor de wachtlijst en wie weet ben jij er toch bij!

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking?
📞  Bel gerust: 0492 – 700220
✉️  Of mail naar: maudi@afdelingonline.nl

Vertel me meer!

Deze lunch & learn leer je een contentkalender te maken. Een contentkalender helpt je bij het plannen en organiseren van je content. Het wordt gebruikt om aan te geven wanneer, waarover en via welk kanaal we je content gaat verspreiden. Zo zie jij op één plek en in één oogopslag alle contentplannen. Kortom: onmisbaar voor iedere online marketeer. 

internet marketing bureau
lunch-en-learn

De 6 stappen

Benieuwd welke 6 stappen we gaan gebruiken om jouw contentkalender te maken en te vullen? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet: 

 • Stap 1: contentkalender aanmaken: we nemen je mee door het template en je maakt een kalender voor jouw organisatie aan.
 • Stap 2: jaarkalender en bijzondere dagen invullen: wat zijn belangrijke momenten in het jaar?
 • Stap 3: ritme bepalen: hoe vaak per maand/week ga je posten? Op welke dagen? Wat is haalbaar?
 • Stap 4: rubrieken vormgeven: brainstormen over terugkerende content.
 • Stap 5: content bedenken: aan de hand van het 3H-model bedenken we originele posts.
 • Stap 6: de contentkalender vullen: alle content-ideeën op de kalender zetten zodat deze voor de komende 3 maanden tot 80% gevuld is.

Programma

 • 09:15 – 09:30 uur: Inloop 
 • 09:30 – 09:45 uur: Introductie 
 • 9:45 – 12:00 uur: werken aan de contentkalender
 • 12:00 – 12:30 uur: lunchtijd!
 • 12:30 – 13:00 uur: contentkalender afmaken en afronding

Onze online marketeer Sander is de hele morgen aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

linkedin training

Wie is Sander?

Sander is onze online marketeer met ontzettend veel ervaring op zak. Er liggen volgens hem overal volop kansen om online marketing te verbeteren, doelgroepen nog beter te benaderen en ze écht te bereiken. Vanuit zijn creatieve denkwijze kijkt hij naar de organisatie en de marketingmiddelen die ingezet worden. Waar kan dat beter, welke kansen blijven er onbenut en waar heeft de doelgroep echt behoefte aan. Hij kijkt naar de verhalen in de organisatie, want vanuit daar ontstaat de mooiste content die perfect aansluit bij de doelgroep. Al met al dé perfecte persoon om samen met jou te gaan kijken naar jouw contentkalender. 

Waarom een lunch & learn?

Wij houden van onze kennis overdragen, om jou sterker te maken in online marketing. Aan de hand van een praktische ochtend gaan we actief aan de slag met een concreet stappenplan om jou als online marketeer op weg te helpen. Zo neem jij aan het einde van de dag een zelfgemaakte contentkalender mee naar huis én kun je alle opgedane kennis toe blijven passen. 

social media bureau
social media bureau

Voor wie?

Werk jij in de publieke sector, culturele sector, commerciële sector of kortom: een sector/functie waarbij het maken van een contentkalender belangrijk is? En wil jij met een groep van gelijkgestemden stap voor stap weten hoe je een contentkalender maakt en invult voor jouw organisatie? Dan is onze lunch & learn iets voor jou!