Skip to main content

Afdeling Online Café: Je persoonlijke LinkedIn-profiel als marketingtool

Je persoonlijke LinkedIn-profiel is zó veel meer dan alleen een CV en online visitekaartje. Ruim 8 miljoen Nederlanders hebben een LinkedIn-account. Het is daarom zeker de moeite waard om stil te staan bij alle mogelijkheden van LinkedIn en er met jouw account tussenuit te springen. LinkedIn mag misschien wel een zakelijk platform zijn, het blijft ook een social media platform. En bij social media draait het om menselijke interactie, zo ook bij LinkedIn. Mensen reageren liever op andere mensen dan op berichten van bedrijven. Je eigen tijdlijn zal waarschijnlijk ook vol staan met updates van voornamelijk personen. Je persoonlijke profiel heeft daarom veel potentie als marketingtool voor jouw organisatie en is een belangrijk onderdeel van je eigen LinkedIn-strategie. 

In dit Afdeling Online Café leggen we uit hoe je je persoonlijke profiel kan gebruiken als marketingtool. Benieuwd naar wat de inzet van persoonlijke LinkedIn-profielen voor jouw organisatie kan bieden? Meld je aan!

WANNEER

Dinsdag 27 juni 2023

HOE LAAT

14.00 - 17.00 uur

LOCATIE

’t Patronaat, 2e Haagstraat 40, 5707 VK Helmond

VOOR WIE

Je wil weten hoe je je persoonlijk LinkedIn-profiel kunt inzetten als marketingtool

PRIJS

€0,00

Marketplaces cursus

We zitten vol!

Deze editie van het Afdeling Online Café zit vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst.

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking?
📞  Bel gerust: 0492 – 700220
✉️  Of mail naar: maudi@afdelingonline.nl

Vertel me meer over deze middag!

Je persoonlijke LinkedIn-profiel heeft veel meer marketingwaarde dan een bedrijfspagina ooit zal hebben. Mensen staan graag in contact met mensen. Door je LinkedIn-profiel op de juiste manier in te zetten werk je aan een ijzersterke persoonlijke branding en ben je in staat om je profiel in te zetten als marketingtool voor je bedrijf. Tijdens deze middag zullen we je alles vertellen over hoe je profiel moet inrichten, welke mogelijkheden er zijn om content te delen, wat een SSI score inhoudt en nog veel meer…

lunch-en-learn
Afdeling Online Café

Over het Afdeling Online Café

Wij houden van leren, en jij vast ook als online marketeer of communicatie specialist. Dat kan ook niet anders, want de digitale marketing wereld verandert zó ontzettend snel. Daarom praten wij je ieder kwartaal weer helemaal bij over een actueel topic. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor in Helmond. Op dinsdag 27 juni staat het Café in het teken van je persoonlijke LinkedIn-profiel en hoe je dit kunt inzetten als marketingtool. Schrijf je nu snel in want vol = vol!

Programma

  • 13.45 – 14.00 uur: Inloop
  • 14.00 – 14.15 uur: Introductie
  • 14.15 – 15.15 uur: Interactieve presentatie (deel I)
  • 15.15 – 15.30 uur: Pauze
  • 15.30 – 16.30 uur: Interactieve presentatie (deel II)
  • 16.30 – 17.00 uur: Ruimte voor vragen + borrel
Afdeling Online Café

Voor wie is dit Café bedoeld?

Deze middag is bedoeld voor iedereen die dagelijks bezig is met online marketing en meer te weten wil komen over het social media platform LinkedIn. Heb jij een LinkedIn account maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil jij je LinkedIn-profiel naar een hoger niveau tillen én het persoonlijk meer inzetten? Dan is dit Café iets voor jou. Wij helpen je graag tijdens deze inspirerende en interactieve sessie. We zorgen ervoor dat je aan het einde van de dag zelf aan de slag kan met je persoonlijke profiel op LinkedIn. Zet jij je LinkedIn-profiel al in als marketingtool?  Dan is dit kennisevent wellicht niet het meest interessant voor jou.