Skip to main content

Amazon agency gezocht?

Stel: je hebt een webshop en je wilt meer producten verkopen. Dan is adverteren op Amazon een slimme stap. Dit is nu mogelijk, want ‘s werelds grootste marketplace platform is in het voorjaar van 2020 live gegaan in Nederland! Wil je aan de slag met Amazon, maar raak je verzeild in ingewikkelde accountinstellingen? Of wil je een op maat gemaakte Amazon strategie voor het vermarkten van jouw producten? Maak dan kennis met Afdeling Online: jouw nieuwe Amazon agency. WIj helpen je met alle liefde bij het inrichten van je Amazon-account, bij het opzetten van affiliate diensten en natuurlijk bij het adverteren op Amazon.

Amazon agency laptoptelefoon

Een Amazon marketing agency inschakelen: waarom?

  • Het is algemeen bekend: Amazon is een complex platform. Niet gek dus dat je als verkoper misschien hier en daar de draad kwijtraakt. Daarom zijn wij er als Amazon expert om jou op weg te helpen. Van het aanmaken en inrichten van je Amazon account tot het opzetten van de meest renderende campagnes.
  • Wil je adverteren op Amazon? Dan dient je account inclusief producten aan allerlei strikte voorwaarden te voldoen. Als Amazon agency weten we het naadje van de kous. Daardoor kun je er vanuit gaan dat jouw account en producten aan alle Amazon-eisen voldoen.
  • Je account is pico bello in orde en je producten zijn op de juiste manier ingeladen. Maar dat is nog niet alles; je wilt natuurlijk ook dat je producten goed gevonden worden. Daar kunnen wij je als Amazon advertising agency bij helpen. In samenspraak met jou zetten we namelijk slimme campagnes op die zorgen voor meer productverkoop. Uiteraard blijven we deze campagnes continu monitoren en optimaliseren.
  • Wat wil je bereiken middels je Amazon campagnes? Is het je doel om specifieke producten aan de man te brengen? Of wil je liever je merk in de schijnwerpers zetten? Wij zetten een kritische bril op en bekijken jouw (online) marketing doelen. Op basis daarvan geven wij een eerlijk en transparant advies op het gebied van adverteren op Amazon.
  • Leveren je Amazon campagnes ook daadwerkelijk iets op? Dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk om te weten. Daarom stellen onze Amazon experts iedere maand een rapportage op met daarin alle relevante resultaten. Ook geven ze in deze rapportage adviezen voor de volgende periode. Op die manier werken we samen aan een stevige, effectieve Amazon-strategie.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Een full service Amazon agency ondersteunt je bij...

Denk je erover om Afdeling Online als Amazon marketing agency in te schakelen? Dan wil je natuurlijk weten wat je precies kan verwachten. Hieronder lees je op welke gebieden we je kunnen ontzorgen en adviseren:

Amazon-account inrichten

Zonder een goed, volledig ingericht Amazon-account ben je nergens. Dit vormt namelijk de basis van jouw campagnes. Zo is het erg belangrijk dat je account en je producten voldoen aan de gestelde Amazon-voorwaarden. Stap voor stap vullen we samen met jou de benodigde accountgegevens. Daarnaast zorgen we ervoor dat je producten zo volledig mogelijk worden geüpload.

Amazon agency inrichten

Sponsored Products

Binnen Amazon kun je kiezen voor diverse vormen van advertenties. Zo kun je kiezen voor Sponsored Products: advertenties waarmee je specifieke producten kunt uitlichten. In principe kun je deze advertenties vergelijken met Google Shopping ads. Sponsored Products verschijnen namelijk ook boven en/of onder de zoekresultaten én op productoverzichtspagina’s. Wanneer je potentiële kopers op je advertentie klikken, worden ze direct geleid naar de specifieke productpagina. Hulp nodig bij het opzetten van deze campagnes? Wij als Amazon advertising agency helpen je graag!

Amazon agency products

Sponsored Brands

Een andere vorm van adverteren binnen Amazon is: Sponsored Brands. Met deze campagnes kun je jouw merk meer bekendheid geven. Je vraagt je misschien af hoe dit er in de praktijk uitziet. Nou, Sponsored Brand advertenties verschijnen als banners bóven de zoekresultaten. Als je potentiële koper op deze banner klikt, komt hij of zij terecht op jouw unieke winkelpagina binnen Amazon. In plaats daarvan kun je je potentiële klanten ook verwijzen naar een landingspagina waarop je een selectie aan producten uitlicht.

amazon agency sponsored brands

Amazon Store Page

Ga je je producten aanbieden via Amazon? Dan kun je een eigen (gratis!) Amazon Store Page aanmaken. Dit is een winkelpagina waarop je jouw merk en producten kunt tonen. Je Store Page heeft een unieke URL en kan bestaan uit verschillende landingspagina’s. Beschouw ‘m maar als je eigen mini-website binnen Amazon. Als Amazon expert kunnen wij je uiteraard helpen bij het opzetten, inrichten en optimaliseren van je Store Page.

amazon agency storepage

Maandelijkse cijfers & adviezen

Hoe presteren mijn Amazon campagnes? Wat leveren de campagnes op en hoe kunnen we de campagnes blijven optimaliseren? Natuurlijk wil je graag antwoord op al deze vragen. Daarom sturen wij je iedere maand een uitgebreide rapportage met alle relevante resultaten. Deze statistieken helpen ons bij het bijsturen en continu optimaliseren van de campagnes.

amazon agency adviezen

Gecertificeerd Amazon agency

Jouw Amazon campagnes zijn bij ons in goede handen. We hebben namelijk meerdere Amazon specialisten in huis die allemaal in het bezit zijn van een actueel Amazon certificaat. En uiteraard blijven ze zichzelf continu bijscholen.

amazon advertising expert - internet marketing bureau
Channable Silver Partner 2024
bannerwise logo

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Kennismaken met onze Amazon experts?

Wist je dat Amazon met een omzet van $280 miljard (in 2019) het grootste e-commerce platform ter wereld is? Het zou toch eeuwig zonde zijn als je hierop niet aanwezig bent?! Wil je vandaag nog starten met adverteren op Amazon? Schakel dan ondersteuning en advies in van een gespecialiseerd bureau. Wie weet zijn wij een match! Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.