Skip to main content

Terugkomdag voor Alumni:
7 december 2021

We hebben met onze verschillende opleidingen inmiddels een groot netwerk van alumni opgebouwd. We gaan daarom dit jaar starten met de ‘Terugkomdag voor Alumni’. De terugkomdag is bedoeld voor iedereen die onze opleidingen heeft afgerond. Tijdens deze terugkomdagen bespreken we samen de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing. Daarnaast heb je de mogelijkheid mede-alumni te ontmoeten of te sparren met gelijkgestemden in je werkveld. En dat alles onder het genot van een drankje. Wij trakteren!

Tijdens deze terugkomdag zal een van onze specialisten je bijspijkeren op het gebied van marketing en de wet. Ben je een Afdeling Online-alumnus en heb je zin om aan te sluiten? Meld je aan voor de Terugkomdag op 7 december. 

WANNEER

dinsdag 7 december 2021

HOE LAAT

15.00 - 17.00 uur

LOCATIE

’t Patronaat, 2e Haagstraat 40, 5707 VK Helmond

ONDERWERP

Marketing en de wet

VOOR WIE

Alleen voor alumni

PRIJS

€0,00

Aanmelden voor de terugkomdag

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Wacht niet te lang met inschrijven.

Aanmelden

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking?
📞  Bel gerust: 0492 – 700220
✉️  Of mail naar: kiki@afdelingonline.nl

Programma

Het programma van de terugkomdag: 

  • 14.45 – 15.00: Inloop
  • 15.00 – 15.30: Introductie en ontvangst
  • 15.30 – 16.30: Interactieve presentatie over marketing en de wet
  • 16.30 – 17.00: Borrel
Schrijf je in

Mag dat eigenlijk wel?

Tijdens deze terugkomdag gaan we op een interactieve manier aan de slag met marketing en de wet. Want, mag je eigenlijk wel adverteren op social media wanneer je doelgroep minderjarig is? En is het oké om een GIFje of Meme zomaar gebruiken? Je krijgt gedurende de terugkomdag antwoord op onder andere deze vragen. Een kleine disclaimer: we zijn zelf geen juristen, dus we kunnen niet op alle vragen antwoord geven.

Schrijf je in!

Maatregelen Covid-19

We zorgen er natuurlijk voor dat je samen met de andere deelnemers op een veilige manier de terugkomdag kan bezoeken. Dit betekend dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden. Binnen de huidige maatregelen zullen we je daarom bij de ingang vragen een geldige QR-code in de Corona Check App te laten zien. Mocht je meer details willen weten over hoe wij dit verder aanpakken, dan kun je het beste mailen naar kiki@afdelingonline.nl.