Vraag & Antwoord

Wat zijn de voordelen van SEA?

De voordelen van SEA (Search Engine Advertising) zijn:
1. Je kunt bovenaan in de Google zoekresultaten getoond worden op een zoekwoord, zonder dat je met deze term op een hoge positie staat in de organische zoekresultaten.
2. Je kunt met SEA resultaten behalen op korte termijn.
3. Je betaald alleen voor bezoekers die geklikt hebben op de advertentie en door zijn gegaan naar jouw website. Dit zijn bezoekers die interesse hebben getoond in jouw bedrijf of product.

Wil je meer weten over de voordelen van SEA? Je kunt hieronder verder lezen.

Voordelen van SEA

Je kunt met SEA ervoor zorgen dat je betaalde advertenties bij een bepaald zoekwoord op de eerste pagina van Google zoekresultaten getoond worden, ook al heb je geen hoge positie op dat zoekwoord in de organische zoekresultaten. Dit bereik je door betaalde advertenties te gebruiken en die aan bepaalde zoekwoorden te verbinden. Als mensen op dat zoekwoord zoeken, dan zullen zij je betaalde advertenties te zien krijgen. Zo trek je meer bezoekers naar je website.

Wil je meer weten? Onze SEA specialist legt je meer uit over dit onderwerp.

SEA resultaat op korte termijn

Ook kan SEA al snel tot resultaten leiden waar goede SEO optimalisatie over een lange periode heen gaat. Wanneer je niet hoog in de Google resultaten staat op bepaalde zoekwoorden en je wel op deze zoekwoorden gevonden wilt worden, dan kun je combinatie van SEA en SEO inzetten, waarbij je met SEA resultaten behaalt op korte termijn en je met SEO strategie inzet op de lange termijn.

Nog een voordeel van SEA

Een ander voordeel is dat je bij SEA op CPC (Cost-per-Click) basis betaald. Bezoekers die interesse hebben in jouw product, zullen op de advertentie klikken en naar jouw website gaan. Bij SEA betaal je alleen als bezoekers doorklikken.

Wil je meer weten over SEA?

En weten welke vormen van SEA het best bij jouw bedrijf en bedrijfsdoelstelling passen? Neem dan contact met ons op!

Contact
In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Wil je graag kennismaken met jouw nieuwe Afdeling Online?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht