workshops en meer

Wat we ook doen

Niet alleen onze klanten zijn lekker veelzijdig, wij ook. Zo staan we regelmatig voor ‘de klas’ en schuiven we graag aan bij onze klanten als verantwoordelijke voor de online marketing. En van een gezellige vrijdagmiddagborrel zijn we ook niet vies.

verrassing

Wat doen jullie dan nog meer?

Laat ons praten

Wil jij kennis maken met online marketing? Wij geven workshops op maat. Tijdens zo’n workshop spijkeren we je bij op verschillende gebieden van online marketing. Net wat jij wilt leren.

Meer over workshops

Alles geregeld voor een vast tarief

Heb je zelf geen Afdeling Online, maar wil je wel graag meer halen uit je website of webshop? Dan is onze dienst ‘Jouw Afdeling Online’ interessant voor je. Wij nemen dan namelijk - tegen een interessant tarief - al jouw online activiteiten volledig uit handen.

Meer over Jouw Afdeling Online

Tot maandag!

Het prachtige Patronaat is iedere vrijdag decor van onze vrijdagmiddagborrel. Iedereen mag aanschuiven, je bent van harte welkom! Loop tegen half zes eens binnen, dan trakteren wij op een biertje.

team

Eerst collega, dan marketeer

In alles wat wij doen zijn wij eerst je collega en dan online marketeer. Wij geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren.

Bekijk het team
nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Wil je graag kennismaken met jouw nieuwe Afdeling Online?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht