Vraag & Antwoord

Wat kost Online Marketing?

Online marketing kost wat jij er aan wil uitgeven. Online marketing is een verzamelnaam voor alle online middelen die beschikbaar zijn om producten of diensten aan te bieden op het internet. Hier wordt uitgelegd wat online marketing is. Kosten voor online marketing zijn maatwerk en dus voor ieder bedrijf anders. De kosten van online marketing hangen af van de online marketingstrategie die je kiest. Jij kiest zelf de hoeveelheid tijd en geld die je er in steekt.

De 2 kostenposten van Online Marketing

 • Wij onderscheiden twee grote kostenposten van online marketing, namelijk het advertentiebudget en het onderhouden van de online marketing.
 • Advertentiebudget
  Online marketing kun je doen door middel van adverteren. Het is mogelijk om te adverteren op zoekmachines, dit noemen we ook wel SEA . Ook op websites en social media kun je adverten. Adverteren kost geld. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. De kosten beginnen vanaf €0,01 per klik tot een prijs die jij zelf vaststelt.
 • Onderhouden
  Het dagelijkse onderhoud van online marketing bestaat uit het bijhouden van jouw website, social media kanalen en advertenties. Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, of om dit uit te besteden aan een online marketing bureau. In beide gevallen kost het geld. Als je het zelf doet moet je denken aan de uren die je eraan besteedt. In sommige gevallen is het voordeliger om het in handen van experts te leggen.
  Wij van Afdeling Online bieden drie verschillende opties aan onze klanten:
  – Ontzorgen; je hoeft nergens meer aan te denken, wij nemen jouw online marketing uit handen.
  – Begeleiden; we doen het samen, je kunt vragen stellen en taken verdelen. Een deel doe je zelf terwijl je leert van een expert.
  – Opleiden; we leiden je op tot het moment dat je helemaal zelf de online marketing kunt voeren. Bekijk onze online marketing workshops.
 • Diensten die worden aangeboden zijn: SEO teksten schrijven, Google Ads campagnes opbouwen, Social Media campagnes bouwen en optimalisatie van reeds genoemde. Ook aan deze opties zitten verschillende prijskaartjes. Ben je benieuwd wat past bij jou? Neem dan contact met ons op!

Hulp nodig bij jouw Online Marketing?

Neem dan contact met ons op!

Contact
In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Wil je graag kennismaken met jouw nieuwe Afdeling Online?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht