Skip to main content

Thomas Knol

SEO marketeer

Even voorstellen...

Thomas is geboren in het zuidelijke plaatsje Geleen en heeft daarna zowel in Boxmeer als in Nijmegen gewoond. Sinds kort is hij teruggegaan naar zijn ‘roots’ en woont hij samen met zijn vriendin in het noorden van Limburg.

Na zijn studie Communicatie & Multimedia Design is Thomas aan de slag gegaan als online marketeer om werkervaring op te doen. Hier kwam hij erachter dat SEO echt zijn ding is en dat hij het liefste werkt voor een breed scala aan klanten. Dan zit je bij Afdeling Online wel goed!

E-commerce enthousiasteling

De mogelijkheid bestaat dat je Thomas eerder online tegen bent gekomen. Door zijn enthousiasme voor E-commerce heeft hij met zijn webshop een artikel op het partnerblog van Bol.com weten te scoren. 

Websites en manieren om online geld te verdienen hebben Thomas vanaf jongs af aan geïnteresseerd. Naast zijn opleiding heeft hij in zijn vrije tijd kennis en ervaring opgedaan door diverse websites en webshops op te zetten en te beheren.

Het was vallen en opstaan, maar één ding is zeker: het heeft een grote bijdrage geleverd aan waar ik nu sta.”

Scoren met SEO

Je kunt bij Thomas terecht voor hulp bij uiteenlopende SEO vraagstukken. Wil jij organisch beter gevonden worden? Als technisch SEO specialist helpt Thomas jou en je website groeien naar nieuwe hoogtes.

Sportief en muzikaal

Ondanks de vele uren die hij online besteedt is Thomas in de offline wereld ook druk bezig. Sporten en het beoefenen van instrumenten zijn altijd onderdeel geweest van Thomas zijn hobby’s. De snelle vingers die hij gebruikt achter het toetsenbord weet hij ook aan te slaan op de piano om de ruimte te vullen met muzikale klanken.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

thomas@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Thomas_Bureau
thomas_hobby

Thomas is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics