Tessa Roefs

Copywriter

In het kort

Tekstschrijfster en taalpolitie. Ervaring in lang studeren. Gestructureerd, geïnteresseerd en goedwillig. Maakt graag lijstjes. En houdt van chocolade. Dat is Tessa.

Achtergrond

Na haar studies Food & Business en Communicatie & Beïnvloeding kan Tessa eindelijk in de praktijk aan de slag. Iets waar ze al lang naar toe leeft. Bij Afdeling Online is ze hoofdzakelijk bezig met het schrijven van webteksten die ervoor zorgen dat onze klanten bovenaan de zoekresultaten komen in Google. Ze is dol op alles wat te maken heeft met content, maar hoopt daarnaast nog veel meer te leren bij Afdeling Online. Haar doel is een creatieve en betrouwbare Afdeling Onliner worden. In een groep vol enthousiaste specialisten zal dat vast goed komen.

En verder?

“En wat doet ze nog meer?” Het heeft iets te maken met gezelligheid, vrienden en eten. In haar vrije tijd gaat Tessa, zoals elke twintiger zou zeggen, graag met vrienden op stap of lekker een hapje eten. Daarnaast houdt ze van zon- en skivakanties, noemt ze zichzelf ‘dogmom’ en is ze sinds een aantal maanden begonnen met een cursus waarmee ze haar eigen kleding leert maken. Cool hé?!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

tessa@afdelingonline.nl
0492 - 700 220

Tessa is gecertificeerd

Certificaat_google_digitale_werkplaats
Certified_Google_partner_Analytics