Skip to main content

Tessa Roefs

Social marketeer

In het kort

Tekstschrijfster en taalpolitie. Ervaring in lang studeren. Gestructureerd, geïnteresseerd en goedwillig. Maakt graag lijstjes. En houdt van chocolade. Dat is Tessa.

Achtergrond

Na haar studies Food & Business en Communicatie & Beïnvloeding kon Tessa met een Startersbeurs aan de slag bij Afdeling Online. Haar inzet werd beloond met een contract en nu is ze een volwaardig en enthousiast Afdeling Onliner.

Ze houdt zich hoofdzakelijk bezig met het schrijven van webteksten die ervoor zorgen dat onze klanten bovenaan de zoekresultaten komen in Google. Ze is dol op alles wat te maken heeft met content en ze is een kei in het maken van pakkende social advertenties.

En verder?

“En wat doet ze nog meer?” Het heeft iets te maken met gezelligheid, vrienden en eten. In haar vrije tijd gaat Tessa, zoals elke twintiger zou zeggen, graag met vrienden op stap of lekker een hapje eten. Daarnaast houdt ze van zon- en skivakanties, noemt ze zichzelf ‘dogmom’ en is ze sinds een aantal maanden begonnen met een cursus waarmee ze haar eigen kleding leert maken. Cool hé?!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

tessa@afdelingonline.nl
0492 - 700 220

Tessa is gecertificeerd

Certificaat_google_digitale_werkplaats
Certified_Google_partner_Analytics