Skip to main content

Saskia Kalter

Content marketeer

Boekenwurm in hart en nieren

Saskia studeerde Cultuurwetenschappen, met een minor Communicatie. Na een Master Jeugdliteratuur ging ze als acquirerend redacteur aan de slag voor een uitgeverij. Ze zocht voornamelijk in Engeland, de VS en Duitsland naar de mooiste kinderboeken, die ze naar de Nederlandse markt bracht. Ze kan uren praten over klassiekers, nieuw talent en de boeken die je Echt Gelezen Moet Hebben.

Content en cultuur

Als content marketeer werkt Saskia voor verschillende opdrachtgevers in de cultuursector. Haar kennis van en ervaring in de culturele wereld kan ze hierbij goed inzetten. Ze is fan van ‘een leven lang leren’, en krijgt er energie van om zich steeds te blijven ontwikkelen en via haar opdrachtgevers nieuwe werelden te ontdekken.

Keukenprinses

Naast de grote voorliefde voor (jeugd)literatuur en taal, is Saskia dol op de natuur. Samen met vrienden lange wandelingen maken, met onderweg een goed stuk taart: daar wordt ze heel gelukkig van. En wanneer ze er niet op uit trekt, staat ze graag uren in de keuken om taarten, cakes en koekjes te bakken. Het woord ‘zoetekauw’ is een understatement… Na 10 jaar in Arnhem te hebben gewoond, woont Saskia sinds kort weer in Veldhoven, waar ze ook is opgegroeid. Ze woont daar met haar vriend en twee jonge zoons, met wie ze graag lange fietstochten maakt door de prachtige Brabantse natuur.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

saskia@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Saskia

Saskia is gecertificeerd

Certificaat_google_digitale_werkplaats
Certified_Google_partner_Analytics