Skip to main content

Sander Billekens

Online marketeer

Bakken ervaring

Onze online marketeer Sander is in 2013 afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor Communicatie. Na zijn opleiding heeft hij in verschillende branches gewerkt in diverse marketingfuncties. En als we zeggen divers, dan bedoelen we ook écht divers. Denk aan de communicatie voor een daklozenopvang in Tilburg, marketing voor Oostappen Vakantieparken met 12 vakantieparken in Nederland en België, E-commerce voor Intersport Eindhoven en marketing voor standbouwer Gielissen in Eindhoven. Aan ervaring komt Sander in ieder geval geen tekort! Na al deze ervaringen kwam hij terecht in de bureauwereld en dat beviel Sander enorm goed. Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest als projectmanager bij marketingbureau Impact versterkt hij nu ons als online marketeer. En daar zijn we enorm blij mee.

Elke kans grijpen

Er liggen overal volop kansen om online marketing te verbeteren, doelgroepen nog beter te benaderen en ze écht te bereiken. Vanuit zijn creatieve denkwijze kijkt hij naar de organisatie en de marketingmiddelen die ingezet worden. Waar kan dat beter, welke kansen blijven er onbenut en waar heeft de doelgroep echt behoefte aan. Sander zoekt naar die mogelijkheden en kijkt daarbij ook flink buiten de branche en sector. Want waarom zou je niet meeliften op succesverhalen uit andere sectoren? 

Ieder bedrijf heeft zo z’n verhalen

Ieder bedrijf of organisatie heeft z’n eigen gezicht en stem. Dat maakt het persoonlijk. Sander kijkt naar de verhalen in de organisatie, want vanuit daar ontstaat de mooiste content die perfect aansluit bij de doelgroep. Daarmee blijf je het dichtste bij jezelf en kan de doelgroep nog beter bereikt worden.

Nooit stilzitten

In zijn vrije tijd zit Sander zeker niet stil. Zo wandelt hij graag samen met zijn vriendin Helen en hond Zora (een Siberische husky). Daarnaast crossfit hij twee keer in de week, gaat in het weekend naar PSV, pakt hij jaarlijks meerdere theatervoorstellingen en concerten mee en is Sander compleet films en serie gek. Is zijn planning een keer leeg, dan is hij in de keuken te vinden om nieuwe baksels uit te proberen. 

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

sander@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Sander