Skip to main content

Renée Quekel

Content marketeer

Practice what you preach

Onder bovenstaand motto zorgt Renée ervoor dat de online marketing van Afdeling Online net zo soepeltjes verloopt als die van onze klanten. Veel marketinguitingen die je voorbij ziet komen bij Afdeling Online komen dan ook uit haar vingers.

Brede basis

Na haar studie International Lifestyle Studies heeft ze als online marketeer gewerkt bij bedrijven in de food sector en bij een webshop. Hier heeft ze in verschillende disciplines kunnen duiken, zoals social ads, copywriting, marketing automation en SEA. Dat duiken doet ze ook graag in haar vrije tijd, maar dan natuurlijk in de zee.

Marketingmix

De mix van strategie en uitvoerend spreekt Renée aan. Ze bewaakt de hele customer journey, maar focust ook graag op de details. Haar specialiteiten zijn het creëren van content die eruit ziet om door een ringetje te halen, het schrijven van teksten die renderen en het overtuigen van de juiste doelgroep met social campagnes. Doordat de dynamische marketingwereld altijd verandert is ze nooit uitgeleerd, dit gaat goed samen met haar leergierige karakter.

(Andere) cultuur ♥

Cultuur, in de brede zin van het woord, voert de rode draad in haar vrije tijd. Het liefst loopt ze met een backpack op haar rug in een verre jungle (al waardeert ze haar thuis-jungle ook erg). Tijdens haar afstudeerstage woonde ze in Bangkok, daarna heeft ze een jaar in Australië gewoond en nog door Nieuw-Zeeland, Azië en Noord-Amerika gereisd. Verder is ze een echte muziekliefhebber en is ze helemaal in haar nopjes op een festival of concert. Het culturele hart van Afdeling Online past hier goed bij.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

renee@afdelingonline.nl
0492 - 700 220

Renée is gecertificeerd

mailchimp foundations certificaat
certificaat google analytics
mailchimp e-mailmarketing certificaat