Skip to main content

Nienke de Jongh

Online marketeer

Interesse voor online marketing

Onze online marketeer Nienke woont sinds haar studie in het gezellige Eindhoven. Daar is ze begonnen met een bachelor Technische Wiskunde, waar ze uiteindelijk toch het menselijk aspect miste. Gelukkig kwam dit al snel weer goed na een stage bij een online marketingbedrijf en haar master in Human-Technology Interaction (psychologie & technologie). Tijdens Nienke’s master was haar interesse voor online marketing meteen gewekt.

Leren, leren, leren

Nienke vindt het vooral interessant om te bedenken wat mensen motiveert om bepaalde keuzes te maken en daarop in te spelen. Ook het analyseren van menselijk gedrag vindt ze interessant en ze hoopt hier nog veel meer over te leren op het gebied van SEA bij Afdeling Online.

Wonder in algemene kennis

In Nienke’s vrije tijd is ze vaak met haar neus in een goed boek te vinden. Ook is ze een groot bordspellen fanaat. Daarom plant ze met haar vrienden hier regelmatig een avondje voor in. Ook is ze samen met haar vrienden vaak te vinden bij pubquizzen. Van algemene kennis tot Harry Potter tot aan Disney, Nienke weet er alles van. Het samenbrengen van kennis vindt ze daarin vooral leuk. ‘Het beste is om alle stukjes kennis van teamgenoten te combineren en daaruit het antwoord te achterhalen.’ Ook op de werkvloer houdt ze van samenwerken en daarbij samen tot het juiste antwoord komen. Daarmee zit Nienke in het SEA team op de juiste plek!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

nienke@afdelingonline.nl
0492 - 201 852