Skip to main content

Monique Verhoeven

Online marketing adviseur

Allrounder met veel ervaring

Monique draait al even mee in de marketingwereld. Ze is een echte allrounder met meer dan 20 jaar ervaring. Na haar studie HBO Commerciële Economie en later HBO Communicatie heeft ze diverse marketingfuncties gehad. Zowel bij B2B als B2C bedrijven. Online marketing was hierbij altijd een belangrijk onderdeel. En de ontwikkelingen op dit vlak vond ze zo interessant dat ze zich verder is gaan specialiseren als online marketeer. Hierbij was ze verantwoordelijk voor zo’n beetje alle online kanalen. 

Enthousiast en gedreven

Als online marketing adviseur bij Afdeling Online gaat Monique altijd voor het beste resultaat. Ze is leergierig en nieuwsgierig, eigenschappen die goed van pas komen in de dynamische online wereld. Ze blijft graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kan je snel bijpraten en adviseren. Met haar ruime ervaring aan de klantzijde kan ze zich bovendien goed inleven in de behoeften en verwachtingen van klanten, en begrijpt ze wat belangrijk is in de samenwerking met een bureau. Haar streven is om een echte samenwerkingspartner te zijn die goed luistert, ontzorgt en meedenkt. En als je met haar kennismaakt, zul je al snel merken dat haar enthousiasme, gedrevenheid en positiviteit aanstekelijk zijn.

Sportief en een genieter

In haar vrije tijd is Monique ook lekker actief. Ze krijgt veel energie van sporten (tennis, fietsen, fitness). En als moeder van 3 zoons is ze daarnaast ook ieder weekend langs het voetbalveld te vinden. Samen met haar man Bart geniet ze daarnaast van lekker eten, gezellige avondjes met vrienden en heerlijk wandelen. Meestal gewoon een ommetje in de natuur, maar favoriet zijn de mooie bergen in Zwitserland!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

monique@afdelingonline.nl
0492 - 201 852