Skip to main content

Melanie Winnubst

Social marketeer

Bezige bij

Tijdens haar studie International Business is ze bij ons binnen komen wandelen als online marketing trainee. Met haar enthousiasme, gedrevenheid en leergierigheid heeft ze inmiddels haar studie afgerond én is ze aan de slag gegaan als online marketeer. Want na deze leerzame tijd als trainee kent Melanie ondertussen alle fijne kneepjes van het vak en past ze dit graag toe! 

Van alle markten thuis

Melanie komt uit een klein dorp genaamd Uden en heeft op jonge leeftijd dit dorp ingeruild voor iets groters: Rotterdam. Dit deed ze voor haar studie. In haar studieloopbaan heeft ze voor verschillende industrieën mogen werken, als student én als parttimer. Geen industrie is haar te gek, dit bewijst ze maar weer na het afsluiten van haar minor Conscious Business. Hier is haar voorliefde voor maatschappelijk verantwoord ondernemen dan ook ontstaan. Ze wil dit maar al te graag toepassen naast haar studie, want Melanie komt maar voor één ding haar bed uit: mensen helpen. En waar kan je dat beter dan bij Afdeling Online?!

Tijdens haar studie heeft Melanie al wat mogen snoepen van online marketing en smacht naar meer. Dit nieuwsgierig aagje wil alles leren en doet hier dan ook erg haar best voor. Met grote ogen en gespitste oren mist ze geen minuut van alle trainingen om er zeker van te zijn dat ze snel kan beginnen met het toepassen van haar kennis. 

Naast Afdeling Online

Melanie brengt haar vrije tijd graag door met haar familie en vrienden. Shoppen, avondjes uit, sporten en spontane reisjes (naar het buitenland) is waar Melanie gelukkig van wordt. Verder vindt ze het belangrijk dat zijzelf en anderen lekker in hun vel zitten, alleen dan kan je volgens haar optimaal presteren. Zal ze de positieve werksfeer op kantoor versterken? Dat is een ding wat zeker is!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

melanie@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Melanie
Melanie

Melanie is gecertificeerd

certificaat google analytics