Skip to main content

Melanie Winnubst

Online marketing trainee

Bezige bij

Melanie is momenteel werkzaam als online marketeer trainee bij Afdeling Online. Naast dit leerproces studeert ze ook nog af aan de opleiding International Business waar ze alle fijne kneepjes van het vak kan toepassen. Een druk schema, school en werk combineren, maar Melanie doet het allemaal maar even. Want zeg nu zelf, iets leren wat je meteen in de praktijk kan toepassen is het allerbeste.

Van alle markten thuis

Melanie komt uit een klein dorp genaamd Uden en heeft op jonge leeftijd dit dorp ingeruild voor iets groters: Rotterdam. Dit deed ze voor haar studie. In haar studieloopbaan heeft ze voor verschillende industrieën mogen werken, als student én als parttimer. Geen industrie is haar te gek, dit bewijst ze maar weer na het afsluiten van haar minor Conscious Business. Hier is haar voorliefde voor maatschappelijk verantwoord ondernemen dan ook ontstaan. Ze wil dit maar al te graag toepassen naast haar studie, want Melanie komt maar voor één ding haar bed uit: mensen helpen. En waar kan je dat beter dan bij Afdeling Online?!

Wat Melanie wil? Zichzelf ontwikkelen als een echte online marketeer. Tijdens haar studie heeft Melanie al wat mogen snoepen van online marketing en smacht naar meer. Dit nieuwsgierig aagje wil alles leren en doet hier dan ook erg haar best voor. Met grote ogen en gespitste oren mist ze geen minuut van alle trainingen om er zeker van te zijn dat ze snel kan beginnen met het toepassen van haar kennis. Door haar creativiteit, leergierigheid en enthousiasme gaat ze tot het uiterste om haar kennis toe te passen.  

Naast Afdeling Online

Melanie brengt haar vrije tijd graag door met haar familie en vrienden. Shoppen, avondjes uit, sporten en spontane reisjes (naar het buitenland) is waar Melanie gelukkig van wordt. Verder vindt ze het belangrijk dat zijzelf en anderen lekker in hun vel zitten, alleen dan kan je volgens haar optimaal presteren. Zal ze de positieve werksfeer op kantoor versterken? Dat is een ding wat zeker is!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

melanie@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Melanie
Melanie