Skip to main content

Luuk Bruls

Online marketing trainee

SEO specialist in spe

Luuk is geboren en getogen in Weert. Na het halen van zijn MBO studie Mechatronica was hij nog niet klaar met leren (ben je dat ooit?). Vandaar dat hij de HBO studie Business Innovator ook heeft afgerond. Door verschillende stages, waar hij wat SEO-ervaring op kon doen, wist hij het zeker: hier wil hij zich verder in verdiepen. En dat kan aan de hand van deze traineeship waar hij alle kneepjes van het SEO-vak zal leren.

Gadgetfreak

Luuk is een echte Apple fan en volgt dan ook dagelijks de ontwikkelingen van dit gigantische tech-bedrijf. Naar eigen zeggen is hij geïnspireerd door de visie van Steve Jobs. Dat hij een echte gadgetfreak is, blijkt wel uit zijn interesse in gadgets zoals een elektronisch fietsslot, sensoren die je slaap meten, slimme Hi-Fi geluidssysteem en nog meer. Met deze interesse in ontwikkelingen en de nieuwste trends zal hij ook up to date blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen SEO, zodat hij deze meteen kan toepassen op jouw website.

Zit niet stil

Stilzitten? Dat is niks voor Luuk. Behalve als PSV moet spelen of Formule 1 op televisie is. Hij mist namelijk geen enkele wedstrijd of race. Maar naast dat hij graag naar sport kijkt, is hij zelf ook vaak actief bezig. Luuk besteedt zijn vrije tijd graag aan fietsen, fitness en voetbal. Verder krijgt hij enorm veel energie van het creëren van een geweldige gebruikerservaring op een website. Dat traineeship als online marketeer met de focus op SEO zit dus wel goed.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

luuk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Luuk bureau
Luuk