Skip to main content

Lotte Verhoef

Online marketing trainee

De ideale basis

Lotte heeft een (studie-)achtergrond in (grafische) mediavormgeving, sociale studies en psychologie. Ze is in het verleden onder andere werkzaam geweest als grafisch vormgever en webdesigner/webmaster maar wil nu graag meer de diepte in. Dit wil ze doen door de achterliggende wereld van de online marketing te gaan ontdekken. Het analytische en strategische aspect ervan spreekt haar erg aan, en haar achtergrond is daarbij een ideale basis om zichzelf verder in deze richting te gaan ontwikkelen.

Oneindig veel interesses

Haar interesses zijn vrij breed en veranderlijk, omdat ze het ontzettend leuk vind om nieuwe dingen te leren en ontdekken. Zo kan ze verschillende vormen van kunst erg waarderen, houdt ze van wetenschappelijke ontdekkingen, vindt ze menselijk gedrag erg boeiend, verdiept ze zich graag in voeding & gezondheid, vindt ze technologische ontwikkelingen interessant, zou ze graag nog vele plekjes van de wereld willen ontdekken, en is er nog veel meer wat haar interessant lijkt. De lijst is eindeloos. Je zou kunnen zeggen dat leren haar passie is. Leren en ontdekken. En daarvoor zit ze bij Afdeling Online op de perfecte plek!

Altijd bezig

In haar vrije tijd gaat Lotte graag naar de sportschool, houdt ze van het zien van een goede film, serie of documentaire en het luisteren naar goede muziek. Ook doet ze zo nu en dan graag aan (online) gamen en houdt ze van gezelligheid met vrienden of familie.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

lotte@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Lotte-bureau

Lotte is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics