Skip to main content

Lisa van der Westen

SEO marketeer

De beste resultaten

Lisa heeft als SEO marketeer het doel om jouw website een toppositie te geven in de organische zoekresultaten. Dit doet ze door middel van zowel onsite- als offsite-optimalisatie. Daar gaan uiteraard een aantal stappen aan vooraf. Aan de hand van een uitgebreide SEO analyse, een concurrentieanalyse en een gestructureerd zoekwoorden onderzoek meet Lisa waar je op dit moment staat, maar uiteraard ook waar de kansen nog liggen. En ja, daar gaat haar hart sneller van kloppen!

Analytisch

Lisa duikt graag in de cijfertjes en koppelt ze maandelijks bij je terug in een heldere rapportage. Maar dat is niet alles: van het optimaliseren van SEO content tot het verbeteren van je websitestructuur, van linkbuilding tot aan technische SEO. Lisa staat voor je klaar! Samen met haar search collega’s zorgt ze er bovendien voor dat we up to date blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen, zodat we de nieuwste snufjes ook kunnen toepassen op jouw website. SEO is tenslotte een langdurig proces met continu veranderingen.

Reislustig

Na haar opleiding Management Toerisme is Lisa begonnen bij Afdeling Online als junior online marketeer. Het is dan ook geen verrassing dat Lisa het meest blij wordt van reisjes, stedentrips en vakanties. En al die herinneringen die ze maakt moeten natuurlijk ook vastgelegd worden, want foto’s maken is haar tweede passie.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

lisa@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Lisa van der Westen

Lisa is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics