Skip to main content

Julian van Riel

Online marketeer

Interesse in de online marketingwereld

Onze online marketeer Julian is geboren en getogen in het mooie Helmond (Brouwhuis om precies te zijn). Hij komt dus iedere dag (door weer en wind) op de fiets naar kantoor. 

Pre-corona tijd studeerde Julian ICT & Media Design. Door de jaren heen kwam hij erachter dat zijn interesse niet bij ICT lag en miste hij voornamelijk het sociaal contact. Daarom is hij bij TeamTV gaan werken als content marketeer, waar hij verantwoordelijk was voor de content van zowel de website als de sociale media. Dit wekte zijn interesse voor de online marketingwereld. 

Verder specialiseren in SEO

Het leukste van online marketing vindt hij de onvoorspelbaarheid. De trends op online kanalen en de behoeften van mensen veranderen zo ontzettend snel, dat het morgen weer 180 graden gedraaid kan zijn. Als online marketeer kan hij zichzelf volledig inleven in een bepaalde doelgroep. Zo weet hij precies wat de behoeftes zijn. Bij Afdeling Online gaat hij zich specialiseren op het gebied van SEO.

Een fanatieke teamplayer

In zijn vrije tijd is Julian druk met korfbal en is hij daar vrij fanatiek in. Op het veld is hij een echte teamplayer en probeert hij altijd iedereen positief te benaderen en te motiveren, om samen de wedstrijd te winnen! Daarnaast is hij groot fan van (hoe kan het ook anders) PSV en kan hij bloedchagrijnig zijn wanneer ze slecht spelen of verliezen. Ook Max Verstappen volgt hij op de voet. Het wereldkampioenschap van afgelopen jaar is voor hem nog steeds een tranentrekker. Naast het “sportieve” gedeelte vindt hij het heerlijk om met vrienden een drankje te doen in de stad. Een sportieve, gezellige en nuchtere Brabander dus!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

julian@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Julian

Julian is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics