Skip to main content

Jojanneke Jakobs

Content marketeer

Passie voor communicatie

Onze content marketeer is afkomstig uit Venray en versterkt hiermee de Limburgse aanwezigheid op kantoor. Daarentegen reist ze maar al te graag af naar het altijd gezellige Brabant. Tijdens haar studie Communicatie op de HAN in Nijmegen en haar minor in Strategic Branding heeft ze ontdekt waar haar hart sneller van gaat kloppen binnen het communicatievak. Branding, fotografie, vormgeving en het schrijven van teksten zijn onderwerpen waar Jojanneke veel energie van krijgt. De functie van content marketeer is haar dan ook op het lijf geschreven. Naast haar werkzaamheden voor Afdeling Online zit Jojanneke in haar vrije tijd niet vaak stil. Zo houdt ze zich in haar vrije tijd bezig met fotografie en leert ze graag een woordje Spaans.

Een tikkeltje perfectionistisch

Jojanneke’s naasten omschrijven haar als sociaal, creatief, nieuwsgierig, behulpzaam en een tikkeltje perfectionistisch. Bij Jojanneke is altijd alles goed op orde, zowel in haar werk als privéleven. ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’ is in het geheim een van haar levensmotto’s.

Altijd actief bezig

Dat Jojanneke graag actief bezig blijft, is inmiddels bekend. In haar vrije tijd is ze regelmatig in de sportschool te vinden, aan het wandelen met haar hond Bowie of gezellig de deur uit met familie of vriendinnen.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

jojanneke@afdelingonline.nl
0492 - 201 852
Jojanneke
Jojanneke