Skip to main content

Ilse Boonman

Online marketeer

Aan ambities geen gebrek

Onze online marketeer is geboren en getogen in ‘de Parel van Brabant’ (zoals ze het zelf zegt): Heeze. Een echt dorpsmeisje met een grote ambitie om sterk te worden in online marketing. Deze ambitie is ontstaan tijdens een snuffelstage bij een mediamakers bedrijf. Ze was er dus vroeg bij. Door deze kick off is haar interesse voor het vak steeds verder gaan groeien.

Ook tijdens haar studie was er geen gebrek aan ambities. Daarom heeft ze niet één, maar twee studies afgerond. Media- en evenementenmanagement was de eerste. Maar daar bleef het dus niet bij. In 2021 wist ze ook nog eens haar diploma Communicatie – International Event, Music & Entertainment binnen te slepen. En dat midden in een pandemie. 

Een magische tijd

De voorliefde voor Disney werd er bij Ilse al met de paplepel ingegoten. Deze liefde werd alleen maar groter toen ze de kans kreeg om stage te lopen bij Walt Disney World in Orlando, Florida. Daar heeft ze veel mogen leren over de branche, customer services, storytelling en het creëren van magie. Deze kennis gaat ze nu gebruiken bij Afdeling Online. Ze gaat klanten zo goed mogelijk helpen om in te spelen op hun doelgroep. Zoals Walt Disney het zei: “It’s kind of fun to do the impossible”.

Met al die creatieve opleidingen en fantasie is het niet gek dat Ilse graag creatief bezig is. Zo tekent ze veel, bespeelt ze muziekinstrumenten, speelt ze graag spelletjes en besteedt ze veel tijd aan het maken van Pinterestborden. Verder brengt ze haar vrije tijd graag door met haar vrienden en is ze vaak te vinden in cafés of op terrasjes.

Erg gegroeid

Ilse is enorm gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een ware online marketing specialist. Dit komt onder andere door haar creatieve studies, haar eerste stapjes op de arbeidsmarkt, en haar tijd als online marketing trainee bij ons. 

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

ilse.boonman@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Bureau_Ilse_boonman
llse

Ilse is gecertificeerd

certificaat google analytics
Certified_Google_partner_Ads