Skip to main content

Freek van Turnhout

Online marketing trainee

Ondernemend en creatief

Freek is geboren en getogen in Helmond en hoeft dus niet ver te reizen naar kantoor. Hij heeft nog maar net zijn diploma voor de opleiding marketing & communicatie op zak, maar helemaal nieuw in het vak is hij niet. Freek is een erg ondernemend en creatief persoon met een specifieke passie voor marketing. Deze passie is ontstaan tijdens het oprichten van zijn eigen onderneming. Hij vindt het fantastisch om te zien hoe ondernemingen groeien door middel van de juiste marketingacties en communicatie.

Altijd op de hoogte

De online marketingwereld vindt hij erg interessant omdat hij zegt dat dit de toekomst is. Werken en zichzelf ontwikkelen tot een echte online marketing expert bij Afdeling Online is voor hem daarom een erg mooie volgende stap.  Freek zal hier de rol van online marketing trainee gaan vervullen. Op social media is Freek erg actief en probeert altijd de laatste trends te volgen. Dit wil hij dan ook graag toepassen op de werkvloer. Hij heeft een oog voor goede social media strategieën en weet de doelgroep op de juiste manier te benaderen. Wij zijn dan ook erg blij met een enthousiaste en gemotiveerde collega zoals Freek in ons team.

Winnaarsmentaliteit

Freek is een echte sportfanaat. Er heerst een winnaarsmentaliteit bij hem en hij gaat altijd tot het uiterste, zowel tijdens het sporten als op het werk. Daarnaast is Freek doordeweeks veel in de sportschool te vinden. In het weekend houdt hij van uitgaan en kun je hem tegenkomen op verschillende festivals. Ook is hij altijd wel in voor spontane acties en gaat graag op avontuur. Het liefst reist hij de hele wereld over met zijn vrienden en familie. 

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

freek@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Freek