Skip to main content

Frans Noordam

Business developer

Van alle markten thuis

Lang geleden is Frans afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De carrière van Frans heeft zich bewogen langs vele disciplines en markten. Van onderzoeker, informatieanalist, tester, projectmanager, business unit manager, digitaal strateeg tot sales manager. Vooral IT heeft hem al van jongs af aan gefascineerd: “Is internet immers niet één van de grootste uitvindingen? Van Commodore 64 tot een iPhone in twintig jaar is toch ongelofelijk?” aldus Frans.

Rode draad

De rode draad in het leven van Frans is altijd een combinatie van complexiteit, IT, innovatie en teamplay geweest. Daarnaast heeft Frans veel ervaring in sales en de nodige Google certificaten. Met een grote bak aan kennis en ervaring houdt Frans zich binnen Afdeling Online bezig met het creëren van klantwaarde en het opzetten van nieuwe projecten bij klanten.

En in zijn vrije tijd

Naast zijn werk heeft Frans veel interesses. Muziek (vooral luisteren), tennis/padel, gaming (ja echt), schaken, golf, wijn, FC Barcelona, koken en eten, film/series en kennis vergaren. Daarnaast is hij trotse vader van twee zoons en partner van Tineke. Genoeg te doen dus!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

frans@afdelingonline.nl
0492 - 700 220

Frans is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads