Emma Verloop

Management assistent

Leven in de brouwerij

Emma is werkzaam als Management Assistent bij Afdeling Online, waar ze haar werkzaamheden combineert met haar BBL-opleiding. Al werkende wil Emma haar skills als Management Assistent perfectioneren. Haar leerdoel? Zorgen dat ze alles nóg beter op een rijtje kan houden. Geen betere plek om dit te leren dan Afdeling Online, want Emma heeft bij ons de verantwoordelijkheid om te zorgen dat alles soepel én netjes verloopt op de werkvloer. Van gasten ontvangen tot boodschappen bestellen, van telefoontjes opnemen en doorverbinden tot het verzorgen voor onze kantoorjungle… Eén ding is zeker: Emma hoeft zich bij ons niet te vervelen.

Binnen het team zorgt ze voor de nodige zorg, maar ook voor levendigheid. Als collega is Emma namelijk altijd goedgestemd, sociaal en totaal niet verlegen. Wil je een praatje maken? Dan ben je bij Emma aan het juiste adres!

Let’s have tea and talk!

Emma is iemand die graag heel veel kletst, maar ook graag hard doorwerkt. In haar vrije tijd houdt ze van spelletjes spelen. Wist je dat ze onverslagen kampioen is in Duizenden én Skipbo? Daarnaast gaat ze graag op pad met haar vrienden. Niks zo fijn als gewoon even gezellig met elkaar bijbuurten.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

emma@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Emma Verloop

Emma is gecertificeerd

Certificaat_google_digitale_werkplaats