Skip to main content

Elsemieke Pulles

Content marketeer

Diploma op zak

Midden in de corona pandemie behaalde Elsemieke haar diploma voor de studie Communicatie – International Event, Music & Entertainment aan de Fontys in Tilburg. Mede dankzij de vakken copywriting, concepting en mediadesign én haar stages in PR en social media wist Elsemieke welke richting ze op wilde gaan. Naast het studeren, bracht ze haar kennis in de praktijk en hield ze zes verschillende Facebook, Instagram en TikTok business pagina’s bij, waaronder die van Domino’s Pizza. Stilzitten? Daar doet Elsemieke niet aan.

Leven lang leren

Het fijne aan haar studie was de vrijheid die ze kreeg om dingen te leren, die je ook écht wilt leren. Een ‘leven lang leren’ was tijdens de opleiding echt een begrip. De link met Afdeling Online werd daarom snel gemaakt. Ze is daarom bij ons begonnen met een Startersbeurs waar ze kon ontdekken waar haar interesses en kwaliteiten lagen. Of dit is gelukt? Jazeker! Elsemieke mag zichzelf nu een volwaardige content marketeer noemen.

Foodie

Vanuit haar loft in Eindhoven rolt Elsemieke zo het centrum in. Dat doet ze regelmatig, maar ze houdt er ook van om andere steden te bezoeken. Normale mensen kijken eerst welke winkels of bezienswaardigheden er in de stad zitten, maar deze foodie bekijkt vooral het eetaanbod. Over-the-top burgers, red velvet pancakes en loaded fries: yes please! Opgegroeid als dochter van de friettent en met een bijbaan als pizzabakker kan het ook bijna niet anders.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

elsemieke@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Bureau Elsemieke
Foto Elsemieke

Elsemieke is gecertificeerd

facebook digital marketing
Certified_Google_partner_Analytics