Skip to main content

Dirk Schraven

Senior online strateeg

Van alle markten thuis

Als onze senior online strateeg is Dirk verantwoordelijk voor de online marketing strategie van onze klanten. Dirk is dankzij zijn studie Communicatie & Multimedia Design en zijn technische achtergrond een zeer veelzijdige collega.

Dirk geeft je advies over online marketing en is verantwoordelijk voor het Search team bij Afdeling Online. Bovendien kan hij als geen ander een online marketing strategie voor je bedenken. Dankzij zijn kennis van verschillende CMS-systemen en html/css, kan hij je ideeën vaak ook nog voor je realiseren!

Man van de cijfers

Ooit is Dirk onderaan begonnen bij Afdeling Online. (ja, echt!) Hierdoor kan hij niet alleen conceptueel met je meedenken over de online marketing strategie, maar kan hij dit ook nog eens vertalen naar concrete acties in de meeste gangbare online kanalen. Hij is dus ook echt een man van de cijfers. Je zult Dirk niet snel horen zeggen: ‘ik *denk* dat we het zo moeten doen’. Met Google Analytics wil hij eerst de waarheid naar boven halen, om er vervolgens samen met jou mee aan de slag te gaan!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Dirk Schraven

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Ads
Certified_Google_partner_Analytics
microsoft advertising logo