Skip to main content

Delara Kamali

Content marketeer

Online marketing passie

Onze content marketeer is geboren en getogen in Eindhoven en hier heeft ze ook gestudeerd. Communicatie aan Fontys Hogeschool om precies te zijn. Tijdens haar stage bij een social Agency in London is ze er achtergekomen hoe leuk ze het vindt om met o.a. community management, copywriting en social advertising bezig te zijn. Daarnaast heeft ze tijdens de minor ondernemerschap veel kennis opgedaan en geleerd hoe je een idee omzet naar een onderneming.

Een interessante puzzel

Naast haar werkzaamheden bij Afdeling Online heeft ze ook een eigen bedrijf dat is voortgekomen vanuit haar minor. Ze ontwerpt schoenen en verkoopt ze via haar webshop. Hierbij heeft ze alle touwtjes in eigen handen (wat ze ook heel fijn vindt). Ze vindt het erg leuk om met mode bezig te zijn en mensen in contact te laten komen met de laatste mode trends.

Never a failure

In haar vrije tijd reist ze veel en gaat ze graag uit met haar vriendinnen. Ze wil graag meer leren op zowel zakelijk als persoonlijk vlak en leeft bij het motto ’’Never a failure, always a lesson’’.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

delara@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Delara