Anne Nicolai

Projectmanager

Culturele achtergrond

Maak kennis met Anne: projectmanager bij Afdeling Online. Met haar achtergrond als eventmanager binnen de culturele industrie neemt ze al onze culturele projecten waar. En dat zijn er nu al een hoop! Anne maakt onder andere een strakke realistische planning voor je, maar ook bewaakt ze probleemloos de budgetten. Een keer door langskomen op de locatie van een opdracht? Geen probleem! Anne is al onderweg.

Binnen Afdeling Online zorgt ze ervoor dat we voor iedere opdracht een team klaar hebben staan met de juiste kennis. Geen opdracht is te ingewikkeld, groot of onmogelijk met dit gedreven en doortastende team.

Bij Anne kun je altijd terecht voor een eerlijke en enthousiaste benadering. Samen met jou gaat ze voor de allerbeste uitkomst.

Wereldverkenner!

Anne droomde er al vroeg van om de wereld te verkennen, diverse culturen te proeven, nieuwe mensen te ontmoeten en prachtige plekken te bezoeken. En natuurlijk niet te vergeten: de bijpassende hapjes en drankjes. Deze avonturierster pakt iedere opdracht aan met een bak enthousiasme en maakt het tot een feestje.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

anne@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Anne Nicolai

Anne is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics