Jouw nieuwe social media agency

Even voorstellen: wij zijn Afdeling Online, jouw nieuwe collega marketeers. Ben jij op zoek naar een social media agency om je social media uit te besteden? Of kun je wel wat ondersteuning gebruiken op het gebied van social media? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze social media experts kennen hun weg op de verschillende social media kanalen. Van strategie tot uitvoering, van organische post tot advertentie. Wij staan klaar om jouw social media strategie naar een hoger niveau te tillen. Lees hieronder wat wij als social media agency voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Social media agency presenteren

Wij zijn gecertificeerd

Certificaat_facebook_blueprint
Certificaatlogo hootsuite new

Waarom samenwerken met een social media agency?

Nou, hierom dus!

  • Met een goede social media strategie bereiken we jouw (potentiële) volgers in de verschillende fases van de customer journey.
  • Wij maken effectieve, gerichte campagnes op verschillende platforms, zoals Facebook, LinkedIn en Instagram.
  • Social marketing is een ideale oplossing voor branding, exposure, betrokkenheid en leadgeneratie.
  • Met behulp van social media advertenties kun je bestaande én nieuwe doelgroepen op een slimme manier benaderen. Hiervoor gebruiken we onder andere een websitepixel, je CRM koppeling (natuurlijk AVG-proof) en look-a-like audiences.
  • Social marketing is uitstekend voor het benaderen van warme leads (remarketing).
  • Social media uitbesteden? Als social media agency kunnen wij je volledig (of gedeeltelijk) ontzorgen.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Alle certificaten op zak

Sociale media brengen een hele wereld aan mogelijkheden met zich mee. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Onze experts zijn altijd up-to-date en hebben de belangrijkste certificaten op zak, waaronder ook Facebook Blueprint.

facebook marketing partner
Internet Marketing Bureau met hootsuite certified professional
facebook blueprint certification logo

Wat hebben we als social marketing agency in huis?

Dit is wat we voor je kunnen betekenen:

Social media strategie

Effectieve social media marketing begint met een goede strategie. Dit is één van de specialisaties van ons als social media agency. We combineren onze kennis van de markt en jouw community. Die informatie gebruiken we als basis voor je content- en campagnestrategiën. Hierin schetsen we kaders voor wat we willen vertellen en welke kanalen we hiervoor gaan inzetten.

Social media agency presenteren

Facebook Adverteren

Adverteren op Facebook heeft een aantal belangrijke voordelen. Het is om te beginnen breed inzetbaar voor allerlei doelen. Maar ook biedt het adverteren op Facebook de mogelijkheid om heel gericht te targeten. Of je nu wil werken aan naar bereik, clicks of conversies: verschillende doelgroepen kunnen heel specifiek en gericht worden benaderd. En de resultaten zijn meetbaar, waardoor we kunnen blijven optimaliseren voor nog betere resultaten.

social media agency adverteren

Instagram Adverteren

Wil je adverteren op Instagram? Dat werkt in principe hetzelfde als Facebook adverteren, namelijk via de Facebook Business Manager. Met andere woorden: advertenties die je wil laten draaien op Facebook, kun je ook laten vertonen op Instagram. En vice versa. Hulp nodig? Neem contact op met een van onze social media experts!

Social media agency instagram

LinkedIn Adverteren

LinkedIn is bij uitstek geschikt voor een professionelere doelgroep. Als social media agency kunnen wij kunnen je helpen bij het inrichten van je bedrijfspagina en het opstellen van advertenties. Ook bij LinkedIn is het mogelijk om heel specifiek je gewenste doelgroepen aan te spreken.

social media agency linkedin

Contentcreatie

Hoe verover je nou écht de harten van je (potentiële) volgers? Het antwoord op deze vraag is natuurlijk: content. De content creators binnen onze social media agency maken toffe content die past bij jouw tone of voice, voor verschillende social media kanalen.

social media agency contentcreatie

Community management

Je online community is heel waardevol voor je bedrijf. Het kan aardig wat tijd en moeite kosten om je community de liefde en aandacht te geven die het verdient. Daarom kun je ons gerust je community management laten uitvoeren. In dat geval communiceren wij met het netwerk van jouw bedrijf, waarbij we natuurlijk ook goed luisteren naar wat er gezegd wordt over jouw merk.

social media agency management

Jouw collega marketeers

Kan jouw social media een boost gebruiken, maar kom je zelf handjes tekort? Overweeg dan om je social media uit te besteden. Als social media bureau kunnen we je volledig ontzorgen, maar ook kunnen we binnen jouw team meewerken, bij jou op locatie. Lees meer over de mogelijkheden.

social media agency jaap geeft presentatie

Een kijkje in ons social media marketing bureau

Dit zijn wij, in ons sfeervolle hoofdkantoor. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Kom gerust eens langs bij een van de locaties van ons social media bureau!

Bekijk alle collega's

Maak kennis met Afdeling Online

Een heel team vol nieuwe collega marketeers. Stuk voor stuk bijzonder en ieder met zijn of haar eigen unieke expertise.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.