Bing

Microsoft Advertising specialist

Hallo! Ik ben Dirk, Microsoft Advertising specialist in hart en nieren (voorheen: Bing Ads). Door de jaren heen heb ik geleerd om het beste resultaat te bereiken met adverteren op Bing. De meeste ondernemers denken bij het behalen van online resultaat direct aan Google. Er is echter nog een manier om je online vindbaarheid te verbeteren, namelijk adverteren op Bing. Deze zoekmachine is het kleine broertje van Google. Maar vergis je niet, kleine broertjes worden groot. Er is zelfs de mogelijkheid om je Google campagnes makkelijk te exporteren naar Bing. Daarbij kan ik je helpen. Lees verder hoe ik als Microsoft Advertising specialist jouw online resultaat kan verbeteren.

Adwords Specialist

Adverteren op Bing

Bing is een product van Microsoft. Hierdoor is Bing standaard ingesteld op onder andere Windows, Xbox en Windows phones. In Nederland zijn er maandelijks ongeveer 8 miljoen unieke gebruikers. Zij zorgen voor 145 miljoen nieuwe zoekopdrachten per maand. Bing heeft met deze aantallen 8,6% van het Nederlandse marktaandeel in handen. Buiten Nederland liggen deze cijfers zelfs hoger. In Duitsland bijvoorbeeld heeft Bing al 17 miljoen unieke gebruikers. Kortom Bing groeit, en daar kun jij van profiteren. Neem snel contact op!

Microsoft Advertising: waarom eigenlijk?

Een aantal voordelen van adverteren op Bing op een rij:

 • Zorg voor maximale vindbaarheid door het adverteren op Bing en Google. Google Ads campagnes zijn makkelijk te exporteren vanuit Google. Dat betekent weinig extra moeite.
 • Lang niet alle bedrijven zijn vindbaar op Bing. Door te adverteren op Bing creëer je een concurrentievoordeel.
 • Doordat Bing nog niet de omvang heeft van Google, zijn de prijzen per klik lager.

Dirk Schraven
Wist je dat Google Ads campagnes gemakkelijk te exporteren zijn naar Microsoft Advertising? Dirk Schraven - Senior Online Strateeg
Aanpak

Microsoft Advertising: stap voor stap

Benieuwd hoe een Bing specialist als ik dit aanpakt? Lees dan mijn stappenplan:

 • 1. Plan van Aanpak

  Om te beginnen richt ik je Microsoft Advertising account in. Je hebt zelf altijd toegang tot het account zodat je mee kan kijken.

  1. Plan van Aanpak
 • 2. Zoekwoorden Onderzoek

  Samen bepalen we de focus van zoekwoorden. Daarbij zorg ik voor een gedegen Zoekwoorden Onderzoek en geef ik advies over je Microsoft Advertising strategie.

  2. Zoekwoorden Onderzoek
 • 3. Bing campagnes opzetten

  Wanneer je volledig nieuw bent met Bing zet ik de campagnes compleet voor je op. Heb je zelf al een begin gemaakt dan geef ik daar feedback op en richten we het opnieuw in.

  3. Bing campagnes opzetten
 • 4. Optimalisatie

  Continuïteit is key! Ik zorg ervoor dat dat je campagnes up-to-date blijven en de resultaten blijven halen.

  4. Optimalisatie
 • 5. Maandelijks rapporteren

  Maandelijks rapporteer ik de cijfers van de vorige maand. Zo wordt het gemakkelijk om te zien of de gestelde doelstellingen zijn behaald.

  5. Maandelijks rapporteren
 • 6. Advies

  Ieder kwartaal bekijk ik of ik je kan adviseren in het doorontwikkelen van display advertising, re-marketing en Google Shopping of Bing Shopping.

  6. Advies

Workshop van een Bing specialist?

Wil je zelf aan de slag met adverteren op Bing? Ik maak graag een workshop op maat. Tijdens deze workshop lopen we samen het stappenplan door voor het adverteren op Bing. Ook zal ik de beginselen van Microsoft Advertising uitleggen en leg ik uit hoe je het beste kan starten. Ook zal ik je laten zien hoe Google gecombineerd kan worden met Bing. Zo haal je het maximale uit je online resultaat. Je kunt contact met mij opnemen voor meer informatie.

Neem contact op!

Wil je aan de slag met Microsoft Advertising? Neem contact op met mij!

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Dirk staat voor je klaar!

Zin om aan de slag te gaan met Bing? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden! Neem direct contact op.

Dirk Schraven Senior Online Strateeg

Stuur Dirk een bericht