Adwords specialist - Certified Partner

Hoi! Ik ben Dirk, Adwords specialist bij Afdeling Online. Als Adwords Certified Partner zet ik Adwords in met als voornaamste doel: online rendement. Dit betekent optimalisatie van online sales en leadgeneratie voor zo laag mogelijke kosten (cpa). Of je nu een expert zoekt voor tekstadvertenties, display bannering of remarketing: ik ben je man ????

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Adwords Specialist Dirk

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads
Adwords Specialist Dirk Presenteren

Attentie, attentie, Adwords specialist!

Als Adwords specialist en Adwords Certified Partner zorg ik ervoor dat ik je product of dienst zeer gericht onder de aandacht breng bij specifieke doelgroepen. Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen in je eigen stad of op een bepaalde dag te adverteren. Of – mochten je klanten voornamelijk ’s avonds shoppen – dan kun je ook alleen in de avonduren adverteren. Dus, ben je geïnteresseerd in Google Ads (voorheen Google Adwords) of Bing? Ik sta je graag te woord als SEA specialist! Neem snel contact op.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Adwords specialist inschakelen?

Als Adwords specialist kan ik Google Ads (voorheen Google Adwords) op verschillende manieren inzetten. Ik zet ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Search Advertising: ga de strijd aan met je concurrenten en zet in op Google Ads (voorheen Google Adwords) of Bing Ads. Dat is het adverteren met tekstadvertenties zodat je website een goede positie krijgt.
  • Google Shopping of Bing Shopping: jouw producten direct zichtbaar met afbeeldingen in de zoekresultaten? Adverteer dan hierop en leid potentiële kopers snel naar je webshop.
  • YouTube: adverteren voor, tijdens of na een YouTube video? Of je video tussen de zoekresultaten laten verschijnen? Als Adwords expert adviseer ik je graag!
  • Google Grants: werk je voor een non-profitorganisatie? Je kunt met deze non-profit versie van Google Ads (voorheen Google Adwords) in aanmerking komen voor (heel) veel gratis maandelijks advertentiebudget. Dat kan ik als Adwords specialist voor je regelen!
  • Display Advertising: als Adwords specialist maak ik banners of tekstlinks en plaats deze op websites die jouw doelgroep bezoekt.

Adwords: stap voor stap volgens de Adwords specialist

Om het online adverteren zo rendabel mogelijk te maken, doe ik als Adwords specialist van Afdeling Online een grondige klant-, markt- en concurrentieanalyse. Daarna doorlopen we samen de volgende zes stappen..

Meer leren van onze Adwords specialist?

Als Adwords specialist geef ik regelmatig op maat gemaakte workshops over Google Ads (voorheen Google Adwords) of over online marketing in het algemeen. De online wereld verandert continu en daarom breng ik je graag op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Als Adwords specialist geef ik je graag inspirerende praktijkvoorbeelden en handige tips. Neem snel contact op en dan prikken we samen een datum!

Meer over workshops >

Contact Adwords specialist

Wil je aan de slag met SEA? Neem contact op met mij!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.