Skip to main content

UX design cursus volgen

Een optimale gebruikservaring op je website of app is enorm van belang. Voelt het navigeren logisch aan voor de bezoeker en is alles makkelijk te vinden? Dan blijven bezoekers langer hangen. Tijdens deze UX workshop kruipen we samen in het hoofd van jouw gebruiker en nemen we je mee in de basistheorie van UX. Ook geven we praktijkvoorbeelden en toepasbare tips. Zo leer je de eindgebruiker als uitgangspunt te nemen en kan je op basis hiervan je website of app zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk maken.

STUDIEDUUR

1 dag of meerdere dagdelen

WANNEER

op aanvraag

LESTIJDEN

op aanvraag

LOCATIE

bij jou op locatie

DEELNEMERS

maximaal 16 deelnemers

UX specialist

Offerte

Ontvang een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

Vraag offerte aan

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter en wij bellen je op.

Bel mij op

Waarom kiezen voor een incompany UX training?

Bij jou op locatie

De workshop is bij jou op locatie. Scheelt jou weer wat reistijd.

individueel of voor het hele team

We geven graag individueel, maar ook in groepen les. Alles is mogelijk tot een maximum van 16 collega’s per lesdag.

Op maat gemaakt

Deze usability cursus wordt volledig op maat gemaakt. Dat wil zeggen: afgestemd op jouw leerwensen, topics en samenstelling van het team.

UX-design in het kort

UX staat voor User Experience oftewel: gebruikservaring. Bij UX-design staat de ervaring van de gebruiker van een website centraal. Bij een goed UX-design is het de intentie om de gebruikers van je website sneller en efficiënter van A naar B te krijgen. Krijgen gebruikers te zien wat ze verwachten? En krijgen ze ook gevonden waar ze voor kwamen? Bij UX-design is het belangrijk dat de functionaliteiten van jouw website overeenkomen met de verwachtingen van je bezoekers. En daar helpen wij je graag bij tijdens deze user experience cursus. 

UX cursus
UX designer

Alles leren over UX

Tijdens de UX cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • Wat is Usability en User Experience?
  • De actuele Usability- en UX richtlijnen
  • Behavior design- en verleidingstechnieken
  • UX inzichten verkrijgen: kwantitatieve en kwalitatieve data
  • En er is nog veel meer mogelijk…

Het uitgangspunt van deze workshop is jouw eigen website, app of vraagstuk. Zo bepalen we welke onderwerpen aan bod komen. Door middel van deze interactieve sessie geven wij jou handvatten om uiteindelijk zelf de User Experience van jouw website of applicatie te optimaliseren.

Hoe gaan we te werk?

Om je doelen en verwachtingen duidelijk in kaart te brengen, houden we voorafgaand altijd een intakegesprek. De workshop usability zelf duurt drie uur (in het geval van een dagdeel) of zes uur (voor een hele dag). De workshop heeft plek voor maximaal 16 deelnemers. De workshop zal worden afgestemd op jouw organisatie en al jullie leerwensen Natuurlijk is er tijdens de workshop genoeg ruimte om vragen te stellen en sturen we je de presentatie na afloop op zodat je alles nog eens in je eigen tijd terug kan lezen.

cursus UX

Ervaringen van cursisten

Zelf zijn we natuurlijk heel enthousiast, maar we laten liever anderen voor ons spreken.

“Fijn dat de workshop in een kleine groep was, je leert van elkaar en er is ruimte voor vragen.”
Deelnemer
“Wat ik verder nog kwijt wil? Dat ik heel tevreden ben :)”
Deelnemer
“Ik zou de cursus aanraden omdat je er vakkundige kennis opdoet, die je ook echt kunt toepassen op jouw praktijksituatie en in je dagelijkse werkzaamheden.”
Deelnemer
cursus ux

Voor wie is deze UX workshop interessant?

De training UX design is interessant voor iedereen die online gebruikerservaringen wil  optimaliseren. Ben jij bijvoorbeeld een product owner, projectmanager, schrijver, ontwikkelaar, ontwerper of (online) marketeer die betrokken is bij het beheer van een website, webshop of app? Dan is deze cursus UX iets voor jou! In deze training gaan we samen aan de slag met de UX van jouw organisatie. 

Vraag een offerte aan

Wil je graag een offerte ontvangen voor de usability training? Of liever eerst kennismaken en vooraf vragen stellen? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties

icm logo
google cert educator level2
factor-c

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >

Over Afdeling Online

Deze cursus Instagram voor bedrijven wordt aangeboden door Afdeling Online: een online marketing bureau met veel ervaring, gevestigd in Helmond. We zijn gespecialiseerd in onder andere online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mail marketing en Analytics. Naast online marketing werkzaamheden voor een heleboel klanten, bieden we ook een aantal online marketing workshops aan. En daar is deze  user experience cursus er één van.

opleiding omscholing kantoor
rondje-maudi

Meer weten?

Neem contact op met Maudi

Stel je vraag aan Maudi