Skip to main content

Terugkomdag voor Alumni:
7 december 2022

Na de succesvolle eerste editie van de terugkomdag hebben we alweer een nieuwe datum geprikt, namelijk woensdag 7 december. We hebben met onze verschillende opleidingen inmiddels een groot netwerk van alumni opgebouwd. Daarom nodigen wij iedereen die een van onze opleidingen heeft afgerond graag uit. Tijdens deze middag bespreken we samen de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing. Daarnaast heb je de mogelijkheid mede-alumni te ontmoeten of te sparren met gelijkgestemden in je werkveld. En dat alles onder het genot van een drankje. Wij trakteren!

Een van onze specialisten zal je tijdens deze terugkomdag bijpraten over een (online) marketing gerelateerd onderwerp. Het onderwerp van de dag volgt nog. Dus ben je een Afdeling Online-alumnus en heb je zin om aan te sluiten? Meld je aan voor de terugkomdag op 7 december. 

WANNEER

woensdag 7 december 2022

HOE LAAT

15.00 - 17.00 uur

LOCATIE

’t Patronaat, 2e Haagstraat 40, 5707 VK Helmond

ONDERWERP

Volgt zo snel mogelijk

VOOR WIE

Alleen voor alumni

PRIJS

€0,00

Aanmelden voor de terugkomdag

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Wacht niet te lang met inschrijven.

Aanmelden

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking?
📞  Bel gerust: 0492 – 700220
✉️  Of mail naar: kiki@afdelingonline.nl

Programma

Het programma van de terugkomdag: 

  • 14.45 – 15.00 uur: Inloop
  • 15.00 – 15.15 uur: Introductie
  • 15.15 – 16.30 uur: Presentatie (onderwerp volgt nog)
  • 16.30 – 17.00 uur: Ruimte voor vragen + borrel
Schrijf je in

Schrijf je in!

Maatregelen Covid-19

We zorgen er natuurlijk voor dat je samen met de andere deelnemers op een veilige manier de terugkomdag kan bezoeken. Dit betekend dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden. Mocht je details willen weten over hoe wij dit aanpakken, dan kun je het beste mailen naar kiki@afdelingonline.nl.