Skip to main content

Een Google Display Ads training volgen

Zowel in Europa als in Nederland heeft Google het grootste marktaandeel als het gaat om mensen die een zoekmachine gebruiken. Het is daarom relevant om als organisatie op Google te adverteren. Google Ads wordt voornamelijk gebruikt voor het genereren van verkeer en verkoop/leads. Het draagt daarnaast ook bij aan branding. Weten hoe je Google Display Ads inzet? Volg dan deze workshop gegeven door een van onze Google experts.

STUDIEDUUR

1 dag of dagdeel

WANNEER

op aanvraag

LESTIJDEN

op aanvraag

LOCATIE

bij jou op locatie

DEELNEMERS

maximaal 16 deelnemers

Google-Display-ads-training

Offerte

Ontvang een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

Vraag offerte aan

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter en wij bellen je op.

Bel mij op

Waarom een incompany workshop Google Display ads volgen?

Bij jou in huis

De workshop wordt gegeven bij jou op locatie. Scheelt weer reistijd voor jou en je collega’s. Liever bij ons de workshop volgen? Dat kan. We beschikken over een opleidingsruimte. 

Voor jullie allemaal

Liever individueel of met je collega’s les krijgen? Het kan allemaal. Alles is mogelijk tot een maximum van 16 collega’s per lesdag.

Op maat gemaakt

De cursus Google Display Ads wordt op maat gemaakt. Dat wil zeggen: afgestemd op jouw leerwensen, topics en samenstelling van het team.

Google-Display-ads-training

Wat zijn Google Display Ads?

Google Display Ads is een verzamelnaam voor het adverteren op websites, apps of social media met advertenties die bestaan uit een combinatie van tekst, afbeeldingen, flash, video en audio. Google Display Ads worden gebruikt om naamsbekendheid te vergroten, op een visuele manier je merk te communiceren, meer verkeer naar je website te krijgen én bereik je mensen die de conversietrechter hebben verlaten met het doel om ze die trechter te laten voltooien.

Alles leren over Google Display ads…

Tijdens de cursus Google Display Ads ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn Display Ads? 
  • De verschillende Display systemen
  • Display banner types
  • Targeting
  • Banner design en banner tools
  • Banner vereisten en design tips
Google-Display-ads-training

Referenties

icm logo
google cert educator level2
factor-c

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >
Google Display ads training

Zo werkt het

We willen ervoor zorgen dat we jouw doelen en verwachtingen helder in beeld hebben. Daarom houden we voor de start van de workshop eerst altijd een intakegesprek. De workshop Google Display ads zelf duurt drie uur bij een dagdeel of zes uur voor een hele dag. Er is plek voor maximaal 16 deelnemers. We stemmen daarbij de workshop af op jouw organisatie. Uiteraard is er genoeg ruimte om vragen te stellen en sturen we je de presentatie zodat je alles nog eens rustig kan nalezen. 

Na de workshop...

Na de Google Display Ads training weet jij: 

  • Precies wat Google Display Ads zijn en hoe je ze kunt inzetten
  • De verschillende banner types 
  • Hoe jij je doelgroep kan targeten aan de hand van de Google Display Ads
  • Hoe jij jouw banners kunt designen 
Google-Display-ads-training
Google-Display-ads-training

Voor wie is deze workshop geschikt?

Wil jij graag aan de slag met Google Display Ads? Dan is deze training iets voor jou! Over het algemeen is deze cursus geschikt voor online marketeers, ondernemers en iedereen die meer wil leren over Google Display Ads.

Vraag een offerte aan

Wil je graag een offerte ontvangen voor deelname aan de online marketing strategie cursus? Of liever eerst kennismaken? Kan allemaal. Vul dit formulier in, wij doen de rest.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen van cursisten

Zelf zijn we natuurlijk heel enthousiast, maar we laten liever anderen voor ons spreken.

“Ik ben deze cursus gaan doen, omdat ik al een tijdje op zoek was naar meer kennis en verdieping op het gebied van online marketing. Ik vind het heel fijn dat we vanuit de strategie bezig gaan met online marketing. Vanuit de missie, visie en de customer journey kijken hoe de verschillende online kanalen effectief ingezet kunnen worden. En daarnaast zijn de vele praktische tips ook heel fijn!”
Marjolein

Nationaal Gevangenismuseum

“Fijn dat de opleiding in een kleine groep was, je leert van elkaar en er is ruimte voor vragen.”
Evelien

Bibliotheek Eindhoven

“Ik werk binnen de dienstverlening en daarbij is het enorm belangrijk om te focussen op de verschillende stadia binnen een klantreis. Dat heb ik hier wel geleerd.”
Marijke

Quadrifolium Fondsenwerving

Over Afdeling Online

Deze cursus Google Display Ads wordt gegeven door Afdeling Online: een ervaren online marketing bureau, gevestigd in Helmond. We zijn gespecialiseerd in werkzaamheden als online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mail marketing, Analytics et cetera. We bieden niet alleen online marketing werkzaamheden aan een scala klanten, maar ook een aantal online marketing workshops aan. Daar is deze Google Ads training er één van.

opleiding omscholing kantoor

Meer weten?

Neem contact op met Jaap

Stel je vraag aan Jaap