Skip to main content

Op zoek naar een cursus Google Ads voor webshops?

Dan ben je bij Afdeling Online aan het juiste adres! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om Google Ads in te zetten als je een webshop hebt. Maar we weten ook hoe lastig dit kan zijn als je geen of weinig ervaring hebt met Google Ads. Daarom helpen we je graag met deze cursus Google Ads voor webshops. Binnen een dag(deel) weet je precies hoe je Google Ads in kan zetten voor jouw webshop!

STUDIEDUUR

1 dag of dagdeel

WANNEER

op aanvraag

LESTIJDEN

op aanvraag

LOCATIE

bij jou op locatie

DEELNEMERS

maximaal 16 deelnemers

Google Ads voor webshops

Offerte

Ontvang een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

Vraag offerte aan

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter en wij bellen je op.

Bel mij op

Waarom kiezen voor een cursus Google Ads?

Bij jou in huis

We komen graag naar je toe om de cursus op locatie te geven. Maar als daar geen gelegenheid toe is, hebben wij ook opleidingsruimte beschikbaar.

Voor je hele team

De cursus is een-op-een mogelijk, maar kan ook worden gegeven aan een groep van maximaal 16 deelnemers. Zo kunnen al je collega’s aansluiten!

Op maat gemaakt

De cursus wordt op maat gemaakt. Zo kunnen we rekening houden met al jouw wensen en leerdoelen.

Google Search Ads training

Wat is Google Ads?

Google Ads – voorheen bekend als Google Adwords – is het advertentieprogramma van Google. Hiermee kunnen organisaties reclame maken voor hun product of dienst. Dit kan op veel verschillende manieren; je kunt advertenties in de zoekresultaten laten voorkomen, maar Google heeft ook een aparte “Shopping”-optie – ideaal voor webshops! In deze training vertellen we jou precies hoe je Google Ads in kan zetten voor jouw webshop.

Waar gaat de cursus over?

We gaan in de cursus in ieder geval de volgende onderwerpen behandelen:

  • De basis van Google Ads
  • Strategieën voor webshops
  • Meer over Google Shopping
  • Hoe je je budget kunt bepalen
  • Extra functies
  • Best practices in Google Ads

De inhoud van de cursus wordt bepaald op basis van jouw wensen en leerdoelen. Deze kan dus verschillen van wat hierboven wordt genoemd. We gaan graag met je in gesprek om erachter te komen wat jouw leerdoelen zijn!

social media bureau

Referenties

icm logo
google cert educator level2
factor-c

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >
Google Ads voor webshops

Hoe gaan we te werk?

Voordat de cursus plaatsvindt, plannen we een intakegesprek. Zo kunnen we kennismaken en zijn wij goed op de hoogte van jouw leerdoelen voor de cursus. De cursus duurt een dagdeel (3 uur) of een hele dag (6 uur). Er is plek voor maximaal 16 deelnemers. Verder is alles afhankelijk van jouw input en wensen. Er blijft achteraf altijd ruimte voor vragen. Ook wordt de presentatie achteraf opgestuurd, zodat je alles nog even rustig na kunt lezen.

Voor wie is de cursus?

De cursus Google Ads voor webshops is ideaal voor ondernemers en organisaties die hun webshop een boost willen geven door gebruik te maken van Google Ads. Als je geen webshop hebt, maar wel  met Google Ads aan de slag wil gaan, raden wij de cursus Google Ads (SEA) aan.

Google Search Ads training
Google Search Ads training

Wat leer ik?

Na deze training kun je aan de slag met Google Ads voor je webshop. Je:

  • begrijpt de basisfuncties van Google Ads;
  • weet hoe je de belangrijke functies kan gebruiken voor jouw webshop;
  • weet waar je op moet letten.

Vraag een offerte aan

Ben je enthousiast over de cursus Google Ads voor workshops en wil je graag een offerte ontvangen? Of wil je liever eerst kennismaken? Het kan allemaal. Vul dit formulier in en een van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tools die je leert kennen

Over Afdeling Online

Deze cursus Google Ads voor webshops wordt gegeven door Afdeling Online: een ervaren online marketing bureau, gevestigd in Helmond. We zijn gespecialiseerd in online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mail marketing, Analytics en ga zo maar door. Naast online marketing werkzaamheden voor een heel scala aan klanten, bieden we ook een aantal online marketing workshops aan. En daar is deze SEA cursus er één van.

Google Search Ads training

Meer weten?

Neem contact op met Jaap

Stel je vraag aan Jaap