Skip to main content

Basis Google Ads workshop volgen?

Heb je net een bedrijf opgestart? Of wil je beginnen met online adverteren? Dan is Google Ads onmisbaar. Bij Afdeling Online begrijpen wij dat online adverteren moeilijk te navigeren is als je hier geen ervaring mee hebt. We helpen je hier graag mee! Daarom bieden wij de workshop basis Google Ads aan. Hierin maken jij en je collega’s kennis met Google Ads en leren jullie hoe jullie dit essentiële programma kunnen inzetten. Klinkt dit interessant? Lees verder!

STUDIEDUUR

1 dag of dagdeel

WANNEER

op aanvraag

LESTIJDEN

op aanvraag

LOCATIE

bij jou op locatie

DEELNEMERS

maximaal 16 deelnemers

Offerte

Ontvang een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

Vraag offerte aan

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter en wij bellen je op.

Bel mij op

Waarom kiezen voor een basis Google Ads workshop?

Bij jou in huis

Wij geven de workshop op een locatie naar keuze. We komen graag naar je toe, maar hebben ook opleidingsruimte beschikbaar als jij geen passende ruimte hebt.

Voor je hele team

We kunnen individueel lesgeven, maar ook aan een groep van maximaal 16 man. Genoeg ruimte voor jou en je team dus!

Op maat gemaakt

Ons lesprogramma wordt op maat gemaakt. Zo kunnen we rekening houden met al jouw wensen!

Google ads workshop

Wat is Google Ads?

Google Ads, voorheen bekend als Adwords, is het advertentieprogramma van Google. Hiermee kunnen bedrijven reclame maken via bijvoorbeeld zoekcampagnes, shopping, apps en video’s. Aangezien Google de grootste zoekmachine ter wereld is, is reclame maken bij Google niet meer weg te denken uit het reclamebeeld van vandaag de dag. Essentieel om te leren dus!

Wat leer je in de workshop?

Tijdens de basis Google Ads workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is Google Ads en Google Search Ads?
  • De belangrijkste functies
  • Campagnestructuur + het opzetten van een campagne
  • Het kiezen van zoekwoorden
  • Het schrijven van advertenties
  • Targeting
  • Kwaliteitsscores

Tijdens de basisworkshop voor Google Ads gaan we echt met de basisinformatie aan de slag. Je leert wat Google Ads precies is en hoe je gebruik maakt van de belangrijkste functies. We kijken naar het opzetten van een campagne en de logische structuur hierachter, het kiezen van zoekwoorden en het schrijven van advertenties. De cursus wordt gegeven door een SEA-specialist. Er is dus altijd iemand om vragen van jou of je team te beantwoorden. Omdat de cursus op maat wordt gemaakt, kan het dat de inhoud niet precies overeenkomt met deze omschrijving.

Google ads workshop

Referenties

icm logo
google cert educator level2
factor-c

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >
Facebook training

Hoe gaan we te werk?

Er vindt eerst een intakegesprek plaats, zodat we kennis kunnen maken. Hier scheppen we samen een duidelijk beeld van de doelen en verwachtingen die jij hebt bij de workshop basis Google Ads. De cursus duurt, afhankelijk van jouw wensen, 3 tot 6 uur. Er is plek voor 16 deelnemers. De rest is afhankelijk van de wensen van jouw organisatie. Er is altijd ruimte voor vragen en naderhand wordt de presentatie met jullie organisatie gedeeld. Zo kunnen alle deelnemers de informatie nog even rustig doornemen.

Voor wie is deze cursus?

De workshop basis Google Ads is ontwikkeld voor mensen die nog geen tot weinig kennis hebben van Google Ads, maar hier wel graag gebruik van willen maken. Voor degene die de basiskennis al heeft, maar graag meer wil leren bieden wij ook een cursus Google Ads aan. Ken je de basics wel al, maar ben je op zoek naar een andere cursus in online marketing? Wij hebben tientallen mogelijke opties. Kijk vooral even op onze website!

Google ads workshop
Google ads

Na afloop...

Na afloop van deze cursus ken jij de basis van Google Ads en kan je aan de slag met adverteren via Google. Je kent de belangrijkste functies en weet hoe je de zoekwoorden vindt die jouw organisatie het beste zichtbaar maken in Google. Ook weet je hoe je aan de slag kunt met het opzetten van een campagne en het schrijven van advertenties.

Vraag een offerte aan

Wil je graag een offerte ontvangen? Of liever eerst kennismaken? Kan allemaal. Vul dit formulier in, wij doen de rest.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tools die je leert kennen

google analytics logo

Over Afdeling Online

Deze workshop basis Google Ads wordt gegeven door Afdeling Online: een ervaren online marketing bureau, gevestigd in Helmond. We zijn gespecialiseerd in online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mail marketing, Analytics en ga zo maar door. Naast online marketing werkzaamheden voor een heel scala aan klanten, bieden we ook een aantal online marketing workshops aan. En daar is deze SEA cursus voor beginners er één van.

opleiding omscholing kantoor

Meer weten?

Neem contact op met Jaap

Stel je vraag aan Jaap