Skip to main content

AVG cursus volgen?

Privacy is vandaag de dag ontzettend belangrijk in de digitale samenleving. Voor bedrijven en organisaties is het dus ook van belang dat de medewerkers en systemen opereren volgens de AVG-richtlijnen. Dus: hoe AVG-proof is jouw organisatie? Tijdens deze cursus leggen wij je deze privacy-wetgeving uit en helpen wij je om je daar optimaal aan te laten voldoen. Lees gauw verder!

STUDIEDUUR

1 dag of dagdeel

WANNEER

op aanvraag

LESTIJDEN

op aanvraag

LOCATIE

bij jou op locatie

DEELNEMERS

maximaal 16 deelnemers

AVG cursus

Offerte

Ontvang een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

Vraag offerte aan

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter en wij bellen je op.

Bel mij op

Waarom is de AVG workshop iets voor jou?

Bij jou in huis

Wij geven onze workshops op locatie. We komen graag naar je toe, maar als je hier geen gelegenheid voor hebt, hebben we ook opleidingsruimte beschikbaar.

Voor je hele team

De workshops kunnen op individueel niveau worden gegeven, maar ook aan een groep van tot wel 16 deelnemers. Ruimte voor heel het team dus.

Op maat gemaakt

Onze workshops worden op maat gemaakt. Dat houdt in dat we tijdens de workshop aan al jouw wensen en leerdoelen kunnen voldoen!

Facebook training

Wat is de AVG?

De wet AVG – Algemene Verordening Gegevensbescherming – is een verordening waarin alle regels rondom de verwerking van persoonsgegevens worden gestandaardiseerd. Deze regels gelden voor alle overheden, bedrijven en verenigingen. Tot deze regels behoort bijvoorbeeld het transparant communiceren over het verwerken van persoonsgegevens zoals telefoonnummers. Ook moeten deze gegevens altijd up-to-date zijn. Deze maatregelen worden genomen om te verzekeren dat persoonsgegevens veilig worden behandeld en opgeslagen. Hiermee wordt persoonlijke privacy beschermd. Extreem belangrijk dus!

Inhoud van de AVG training

De cursus AVG behandelt de volgende onderwerpen:

  • Het doel en de inhoud van de AVG
  • AVG en privacy
  • De begrippen in de AVG en wat deze inhouden
  • De voorwaarden
  • De verschillen tussen de AVG en de WBP
  • Het bewaren van persoonlijke gegevens
  • Beveiligingsplicht, datalek en meldingsplicht
  • De rechten van betrokkenen
  • Verstrekken van informatie aan derde partijen
AVG cursus

Referenties

icm logo
google cert educator level2
factor-c

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >
AVG cursus

Hoe ziet de cursus eruit?

Voor de cursus vindt er een intakegesprek plaats. Zo kunnen we kennismaken en afstemmen over al jouw doelen en wensen voor de AVG-cursus. De cursus duurt afhankelijk van jouw wensen 3 tot 6 uur. Er kunnen maximaal 16 mensen deelnemen. Verder is de cursus flexibel afhankelijk van jouw leerdoelen. Er is altijd ruim genoeg tijd om vragen te stellen. Ook wordt de presentatie na afloop gedeeld zodat de deelnemers alles nog rustig kunnen nalezen.

Voor wie is deze training?

Deze AVG training is voor medewerkers binnen een organisatie die te maken heeft met de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Als jouw bedrijf vanuit de AVG verplicht is zich aan de richtlijnen te houden, is deze AVG-workshop wellicht geschikt voor jou en je collega’s. Als op jouw werkzaamheden niet de AVG van toepassing is, heb je bij Afdeling Online keus uit een hoop andere cursussen en trainingen in online marketing. Kijk op onze website voor meer informatie.

AVG cursus
AVG cursus

Wat ga ik leren?

Na afloop van de cursus weten jij en je team precies waar jullie rekening mee moeten houden volgens de wet AVG/GDPR. Jullie weten alles over data protection en kennen de stappen die jullie moeten zetten om een vervelend bezoekje van of aan de autoriteit persoonsgegevens te vermijden. Je collega’s en klanten weten dat hun persoonsgegevens bij jullie in goede handen zijn!

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in de AVG workshop? Of wil je liever eerst overleggen? Kan allemaal. Neem hieronder contact met ons op en wij regelen de rest.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tools die je leert kennen

google analytics logo

Over Afdeling Online

Deze cursus AVG wordt gegeven door Afdeling Online: een ervaren online marketing bureau, gevestigd in Helmond. We zijn gespecialiseerd in online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mail marketing, Analytics en ga zo maar door. Naast online marketing werkzaamheden voor een heel scala aan klanten, bieden we ook een aantal online marketing workshops aan. En daar is deze cursus er één van.

Facebook training

Meer weten?

Neem contact op met Jaap

Stel je vraag aan Jaap