Skip to main content

Afdeling Online Café:
Dromen over crypto, blockchain en metaverse

We staan aan de basis van een enorme verandering in de digitale wereld. We kunnen niet meer om thema’s heen als blockchain, metaverse, privacy en online identiteit. Tegelijkertijd gaat het toekomstige verdienmodel van de grote techjongens op de schop. Maar wat betekenen deze ontwikkelingen voor de toekomst van online marketing? Tijdens het Afdeling Online Café droomt Jaap hardop over deze onderwerpen en neemt je op een begrijpelijke manier mee in deze spannende wereld. Schrijf je snel in!

WANNEER

dinsdag 18 januari 2022

HOE LAAT

14.00 - 17.00 uur

LOCATIE

’t Patronaat, 2e Haagstraat 40, 5707 VK Helmond

ONDERWERP

Dromen over crypto, blockchain en metaverse

VOOR WIE

Je hebt dagelijks te maken met online marketing of communicatie en bent nieuw in de wereld van crypto, blockchain en metaverse

PRIJS

€0,00

afdeling online overheid opleiding jaap

Aanmelden

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen en bij de vorige editie zaten we snel vol. Wacht niet te lang met aanmelden.

Aanmelden

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking?
📞  Bel gerust: 0492 – 700220
✉️  Of mail naar: kiki@afdelingonline.nl

Afdeling Online Café Borrel

Say what?

Wist jij dat keywords in de toekomst eigendom kunnen worden van individuen via zogenaamde non-fungible tokens (NFT’s)? En wist jij dat deze NFT’s nu al zorgen voor het toewijzen van digitaal eigendom aan bijvoorbeeld kunstwerken? En wat heeft cryptovaluta hiermee te maken? Allemaal vragen waarop Jaap antwoord gaat geven.

Voor Dummies

Ken jij alle ins en outs al van deze begrippen? Dan kun je beter thuis blijven. Maar ben jij wel nieuwsgierig naar wat deze nieuwe werelden nu precies inhouden? In dat geval nodigen we je uit om je in te schrijven voor het Afdeling Online Café. Jaap zal je in een korte tijd op een eenvoudige en begrijpelijke manier meenemen langs de basis van deze trends.

Afdeling Online Café

Programma

Het programma van het Afdeling Online Café: 

  • 13.45 – 14.00 uur: Inloop
  • 14.00 – 14.15 uur: Introductie
  • 14.15 – 15.15 uur: Interactieve presentatie (deel I)
  • 15.15 – 15.30 uur: Pauze
  • 15.30 – 16.30 uur: Interactieve presentatie (deel II)
  • 16.30 – 17.00 uur: Ruimte voor vragen + borrel
Schrijf je in

Een terugblik op een succesvolle eerste editie

Iets nieuws organiseren is altijd spannend, maar de eerste editie van ons nieuwe Afdeling Online Café zat meteen helemaal vol! Met een cappuccino in de ene hand en een brownie in de ander, luisterden de twintig deelnemers geboeid naar de masterclass van social media strateeg Mercede. Ze werd zelfs beoordeeld met een 8,4! Lees hier meer over de eerste editie.

Spreker: Jaap Schepers

Jaap leerde het e-commerce vak niet alleen op Beeckestijn Business School, maar vooral dankzij zijn grote passie voor online marketing. Met meer dan 15 jaar ervaring in SEO, SEA en Google Analytics is hij inmiddels een allround online marketeer die graag denkt vanuit een gedegen online strategie. Jaap gelooft dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren. Naast hardlopen houdt hij zich in zijn vrije tijd veel bezig met, hoe kan het ook anders, cryptocurrency.

in company opleiding

Schrijf je in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatregelen Covid-19

We zorgen er natuurlijk voor dat je samen met de andere deelnemers op een veilige manier naar het Afdeling Online Café kan komen. Dit betekent dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden. Mocht je details willen weten over hoe wij dit aanpakken, dan kun je het beste mailen naar kiki@afdelingonline.nl.