Skip to main content

Het juiste antwoord is...

D, zowel lagere kosten, meetbare resultaten en het feit dat je de boodschap kan personaliseren zijn allemaal voordelen van online advertising. En dat zijn nog niet eens alle voordelen…

Benieuwd naar de status van jouw online marketingkennis? Vraag dan ons Afdeling Online Overheid Magazine aan en doe de hele quiz.

Bekijk ons Afdeling Online

Overheid Magazine

Kennis moet rollen, is onze visie. Speciaal daarom hebben we voor de publieke sector en (semi-)overheidsinstellingen een Afdeling Online Overheid Magazine gemaakt. Je kunt ‘m geheel vrijblijvend aanvragen via de onderstaande button.

Vraag het magazine aan >
opleiding bijscholing certificaat jaap

Opleiding online overheidscommunicatie

Werk jij op de marketing-communicatieafdeling van een publieke instelling of (semi-)overheidsintelling? Zoals een gemeente, zorginstelling, onderwijsinstelling, onderzoeksinstelling, waterschap of provincie? En wil je weten hoe je onder andere Community Management, Social Advertising en Zoekmachine Optimalisatie op een professionele manier uitvoert? Dan is onze online overheidscommunicatie opleiding een schot in de roos.

Neem contact met ons op!

Wil je graag meer informatie over onze groeps- of incompany opleiding overheidscommunicatie? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.