Skip to main content

Bekijk onze webinar-serie

In deze crash course vertellen Jaap en Daantje je alles over digitale communicatie in de publieke sector. De onderwerpen die aan bod komen:

  • Donderdag 12 oktober 2023 | Werken met persona’s
  • Donderdag 19 oktober 2023 | Social media trends
  • Donderdag 26 oktober 2023 | SEO en digitaal toegankelijk schrijven

Wil je onze webinars nog eens rustig terugkijken? Dat kan zeker! Scroll snel verder. 👇

Webinar 1 | Werken met persona's

Content maken voor je doelgroep werkt beter als je een bepaald persoon als uitgangspunt neemt. Door te werken met persona’s leer je je doelgroep goed kennen en breng je ze beter in kaart. Zo’n fictief persona is tijdbesparend, kostenbesparend en zeer flexibel. Maar hoe werk je nou precies met zo’n persona?

💻 Kom erachter en bekijk onderstaande webinar! 👇

Aan de slag met het creëren van persona’s voor jouw organisatie? Download ons persona-template! 🔽

Download persona-template >

Webinar 2 | Social media trends

Social media is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. De trends volgen elkaar aan de lopende band op. In deze sessie nemen we je mee in enkele social media trends die op veel verschillende manieren toepasbaar zijn. 

Benieuwd? Bekijk onderstaande webinar! 👇

Webinar 3 | SEO en digitaal toegankelijk schrijven

Bij het schrijven van teksten is het belangrijk dat je rekening houdt met zoekwoorden die voor jou relevant zijn, oftewel SEO (Search Engine Optimization). Je wilt natuurlijk wel gevonden worden in de berg aan informatie die op het internet ronddwaalt. Daarnaast is het belangrijk om op een digitaal toegankelijke manier te schrijven. Hoe je dit precies doet? Wij leggen het je uit in deze sessie. 

Bekijk onderstaande webinar! 👇

Weten of jouw webtekst digitaal toegankelijk is?
Download onze checklist! 🔽

Download toegankelijkheid checklist >

Meer leren over Digitale communicatie in de publieke sector? 🧠

Ben je enthousiast geworden over digitale communicatie in de publieke sector? Dan hebben wij goed nieuws. In januari 2024 starten we met de opleiding Digitale communicatie in de publieke sector. Wil je nog meer leren over online communicatie? Heb je behoefte aan praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt? En wil je weten hoe je onder andere Community Management, Social Advertising en Zoekmachine Optimalisatie op een professionele manier uitvoert? Dan is deze opleiding een schot in de roos.

opleidingen overzicht jaap geeft les

Vragen over onze opleiding?

Wil je meer leren over Digitale communicatie in de publieke sector? Dan is onze opleiding interessant voor jou! Benieuwd of de opleiding bij je past of heb je vragen? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze Academy >