marketplace

Amazon specialist inschakelen?

Heb je een webshop en wil je jouw producten aanbieden op Amazon? Dat is nu mogelijk! ‘s Werelds grootste marketplace platform deed namelijk medio maart 2020 zijn intrede in Nederland. Als Amazon specialist kunnen wij je helpen bij het inrichten van je Amazon-account, het opzetten van affiliate diensten en uiteraard bij het adverteren op Amazon. Kortom: wij stellen ons graag aan je voor als Amazon expert, zodat jij door de bomen het bos weer ziet.

5 voordelen

Waarom samenwerken met een Amazon expert?

  • Amazon staat bekend om zijn complexiteit. Als verkoper raak je de weg misschien hier en daar kwijt. Daarom helpen we je als Amazon specialist graag bij het adverteren op Amazon. Van A tot Z: van het aanmaken en inrichten van je account tot het opzetten en optimaliseren van je Amazon campagnes.
  • Voordat je van start kunt gaan met adverteren op Amazon, dien je aan allerlei voorwaarden te voldoen. Wat zijn die eisen en voldoen mijn producten daaraan? Daar weten wij als Amazon marketing specialist een antwoord op. Met onze hulp weet je zeker dat jouw account en producten aan alle gestelde voorwaarden voldoen.
  • Het inladen van je producten is één. Maar hoe zorg je ervoor dat je producten ook daadwerkelijk goed gevonden worden? Daar kan een Amazon advertising specialist als Afdeling Online je bij helpen. We zetten effectieve campagnes op en blijven deze continu monitoren en optimaliseren.
  • Wat is het doel van je Amazon campagnes? Wil je bijvoorbeeld adverteren voor specifieke producten? Of wil je jouw merk in de spotlights zetten? Als Amazon specialist kijken we kritisch naar jouw online marketing doelen en zetten daar de juiste campagnes op in.
  • Natuurlijk wil je ook weten of jouw Amazon campagnes ook daadwerkelijk iets opleveren. Daarom ontvang je iedere maand een uitgebreid rapport met alle cijfers van vorige maand en adviezen voor de volgende periode. Zo werk je samen met ons als Amazon e-commerce specialist aan een effectieve strategie.

ontzorgen & adviseren

Een Amazon marketing specialist helpt je bij…

Overweeg je om een Amazon expert in te schakelen? Dan ben je vast benieuwd welke ondersteuning en adviezen je kan verwachten. Dit zijn de zaken die wij voor je uit handen kunnen nemen:

Amazon-account inrichten

Een goed, slim ingericht Amazon-account vormt de basis voor jouw campagnes. Het is namelijk van het grootste belang dat je account en producten aan alle Amazon-eisen voldoen. Daarom vullen we samen met jou de benodigde gegevens in en zorgen we ervoor dat je producten op de juiste manier (en zo volledig mogelijk!) worden ingeladen.

Amazon Store Page

Eén van de vele voordelen van Amazon is dat je je eigen (gratis!) winkelpagina kunt aanmaken. Deze ‘Amazon Store Page’ bestaat uit verschillende landingspagina’s waarop je jouw merk en producten kunt promoten. In principe wordt het jouw eigen mini-website binnen Amazon, mét unieke URL. Als Amazon marketplace specialist kunnen wij je uiteraard helpen bij het opzetten, inrichten en optimaliseren van je winkelpagina.

Maandelijkse cijfers & adviezen

Wat brengen mijn Amazon campagnes nu eigenlijk op? Daar wil je als webshopeigenaar natuurlijk graag inzicht in. Daarom ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage van jouw persoonlijke Amazon specialist. Hierin staan de cijfers van de afgelopen maand en geven we je adviezen voor de komende periode. Zo blijven we samen werken aan steeds betere Amazon campagnes!

up to date

Gecertificeerde Amazon experts

Jouw Amazon campagnes zijn bij ons in goede handen. De Amazon experts binnen Afdeling Online zijn namelijk stuk voor stuk in het bezit van een actueel Amazon certificaat en blijven zichzelf continu bijscholen.

ons team

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's
Amazon

Kennismaken met onze Amazon e-commerce specialist?

Wist je dat Amazon met een omzet van $280 miljard (in 2019) het grootste e-commerce platform ter wereld is? Het zou toch eeuwig zonde zijn als je hierop niet aanwezig bent?! Wil je vandaag nog starten met adverteren op Amazon? Schakel dan ondersteuning en advies in van een gespecialiseerd bureau. Wie weet zijn wij een match! Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

Een kijkje in de keuken

Volg ons op social media!

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Klaar om kennis te maken met je nieuwe Amazon partner?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht