marketplace

Samenwerken met een Amazon bureau?

Heb je een webshop en wil je jouw producten meer online zichtbaarheid geven? Dan is adverteren op Amazon een logische volgende stap. Dit is nu mogelijk, want in het voorjaar van 2020 betrad ‘s werelds bekendste e-commerce platform de Nederlandse markt! Als Amazon expert kunnen wij je helpen bij het inrichten van je account, het inladen van je producten en natuurlijk bij het opzetten van de meest rendabele campagnes. Kortom, ben je op zoek naar een Amazon marketing specialist die een strategie voor je kan bedenken én uitrollen? Lees dan snel verder wat wij voor je kunnen betekenen en... wie weet zijn wij een match!

waarom?

5 redenen om een Amazon expert in te schakelen

  • Zoals je waarschijnlijk al hebt gemerkt: Amazon is een complex platform. Het is dan ook niet vreemd als je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zijn wij er als Amazon specialist om jou op weg te helpen. Van het inrichten van je gebruikersaccount en het uploaden van je producten, tot het opzetten en optimaliseren van je Amazon ads.
  • Voordat je kunt adverteren op Amazon, moeten je gebruikersaccount en producten aan allerlei eisen voldoen. Welke eisen dat zijn en hoe je hieraan kunt voldoen? Wij weten er alles van. Dankzij onze expertise kun je ervan uit gaan dat je Amazon-account (inclusief je producten) aan alle voorwaarden voldoet.
  • Je account is pico bello in orde en je producten zijn op de juiste manier ingeladen. Maar dat is niet alles: je wilt natuurlijk ook dat je producten bovenaan de zoekresultaten komen te staan. Daar kunnen wij je als Amazon marketing agency bij ondersteunen. Samen met jou zetten we namelijk effectieve campagnes op, met als doel: meer productverkoop en/of meer merkbekendheid! Wanneer de campagnes live staan, blijven we deze uiteraard continu monitoren en optimaliseren.
  • Wat is het doel van adverteren via Amazon? Wil je specifieke producten aan de man brengen? Of wil je liever alle spotlights richten op jouw merk of een bepaalde productverzameling? Met een kritische blik bekijken we jouw (online) marketing doelen en op basis daarvan schrijven we een eerlijke en transparante Amazon-strategie.
  • Het is natuurlijk belangrijk om te weten of je Amazon campagnes ook daadwerkelijk iets opleveren. Daarom geven onze Amazon experts je maandelijks inzicht in de resultaten van je campagnes. Op basis van die resultaten geven ze ook adviezen die de koers voor de komende maanden bepalen. Zo werken we dus continu samen aan een stevige, effectieve Amazon-strategie.

Amazon marketing services

Véél meer dan alleen Amazon adverteren

Overweeg je om Afdeling Online in te schakelen als jouw Amazon marketing specialist? Dan wil je natuurlijk weten wat je precies kunt verwachten. Allereerst stellen we onszelf graag voor als jouw nieuwe collega-marketeer. Dat wil zeggen dat we je niet alleen helpen bij Amazon adverteren; we denken graag met je mee over het totaalplaatje. Bijvoorbeeld: hoe past Amazon binnen je complete online marketing strategie? En is de Amazon-strategie bepaald? Dan staan we te popelen om daadwerkelijk aan de knoppen te draaien. Hieronder lees je wat we voor je kunnen betekenen.

Amazon-account inrichten

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook zeker voor adverteren via Amazon. Een slim ingericht Amazon-account is namelijk dé basis voor je campagnes. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je account en producten voldoen aan de gestelde Amazon-eisen. Hulp nodig? Samen vullen we stap voor stap de benodigde accountgegevens in. Ook waken we ervoor dat je producten zo volledig en op de juiste manier worden ingeladen.

Amazon Store Page

Als je producten gaat aanbieden via Amazon, dan kun je een eigen winkelpagina aanmaken. Deze winkelpagina wordt ook wel een Amazon Store Page genoemd en is gratis aan te maken. Iedere winkelpagina heeft een unieke URL en is in te richten met verschillende landingspagina’s. Je kunt het in principe zien als een mini-website binnen Amazon. Als Amazon expert kunnen wij je uiteraard helpen bij het opzetten, inrichten en optimaliseren van je Store Page.

Maandelijkse cijfers & adviezen

Wat leveren je Amazon campagnes nu eigenlijk op? En hoe kunnen we bij blijven sturen, zodat we nog meer rendement halen uit de advertenties? In maandelijkse rapportages geven we je daar inzicht in.

up to date

Gecertificeerd Amazon bureau

Jouw Amazon campagnes zijn bij ons in goede handen. We hebben namelijk meerdere Amazon marketing specialisten in huis die stuk voor stuk in het bezit zijn van een actueel Amazon-certificaat. Ook hebben ze bakken met kennis over Channable en Bannerwise.

ons team

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Bekijk alle collega's
Amazon

Kennismaken met onze Amazon experts?

Wist je dat Amazon met een omzet van $280 miljard (in 2019) het grootste e-commerce platform ter wereld is? Het zou toch eeuwig zonde zijn als je hierop niet aanwezig bent?! Wil je vandaag nog starten met adverteren op Amazon? Schakel dan ondersteuning en advies in van een gespecialiseerd bureau. Wie weet zijn wij een match! Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

Een kijkje in de keuken

Volg ons op social media!

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Klaar om kennis te maken met je nieuwe Amazon bureau?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht