Online marketing

Online consultant Dirk

Ben je van plan om een online consultant in de arm te nemen? Iemand die alle (of een deel van de) online marketing werkzaamheden van je overneemt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Even voorstellen: ik ben Dirk en ik ben een bedreven online consultant op alle online marketing gebieden. Of je nu advies nodig hebt van een SEO consultant, SEA consultant of Analytics consultant: trek me maar aan mijn jasje!

Online Marketing Consultant

Strategie uitvoering

De wereld van online marketing is groot en complex. Graag wil ik als online marketing specialist jou wegwijs maken in een steeds veranderend landschap van online ontwikkelingen. En dat doe ik van strategie tot uitvoering. Als online consultant adviseer ik je over welke online middelenmix past bij jouw onderneming. Daarnaast maak ik me hard voor het implementeren en/of optimaliseren van je online marketingkanalen. Wil je bijvoorbeeld meer rendement halen uit je website of webshop? Neem gerust contact met mij op!

Een online consultant inschakelen?

Voordat ik als online consultant advies uit kan brengen, doorlopen we samen de volgende strategische stappen.

 • Contentstrategie: zorg ervoor dat je je onderscheidt van je concurrenten. Dat kan je doen door creatieve uitingen te bedenken. Hierdoor wordt je online marketing waarde versterkt.
 • Kanalenstrategie: samen bepalen we welke online marketing kanalen voor jou geschikt zijn en het meeste effect zullen hebben. Als online consultant definieer ik op basis van je contentstrategie en je doelstellingen welke kanalen we gaan inzetten.
 • Meetplan: afhankelijk van de content- en kanalenstrategie zet ik me in als SEO consultant, SEA consultant en/of Analytics consultant. In het meetplan maak ik inzichtelijk welke KPI’s je hebt en wat je wilt meten.

Dirk Schraven
Je moet daar zijn waar je klanten zijn. Daar draait het om met online marketing. Dirk Schraven - Senior Online Strateeg
vormen

Allround online consultant

Als online consultant van Afdeling Online ben ik van alle markten thuis. Er zijn een aantal verschillende online marketingmiddelen waarmee ik je van dienst kan zijn. Samen met jou stel ik je ideale online middelenmix samen, bestaande uit:

 • SEA

  Ofwel: zoekmachine adverteren. Als SEA consultant adviseer ik je over alle aspecten van Adwords campagnes: van targeting tot creatieve invulling van de advertentie.

  SEA
 • SEO

  Als SEO consultant verbeter ik je webteksten op basis van strategisch geselecteerde zoekwoorden. Met als uiteindelijke doel dat de positie van je website in de zoekmachine verbetert.

  SEO
 • Social Marketing

  Een heel populaire manier van adverteren is social marketing. Als allround online consultant kan ik je helpen bij het opzetten van krachtige campagnes op Facebook, Instagram en LinkedIn.

  Social Marketing
 • E-mailmarketing

  Het versturen van nieuwsbrieven of andere mailings zijn niet te missen in je online marketing totaalplaatje. Ik kan je helpen met het opmaken van de mailing in jouw huisstijl en de resultaten achteraf in kaart brengen.

  E-mailmarketing

Online marketing workshop volgen van onze online consultant?

Wil je zelf meer leren over online marketing? Over alle ontwikkelingen van online adverteren? Of over de optimalisatie van je website? Volg dan een op maat gemaakte workshop van onze online consultant bij Afdeling Online. Tijdens zo’n workshop geef ik je inspirerende voorbeelden uit de praktijk en stuur ik je naar huis met allerlei handige tips. Lijkt je dat wat? Neem snel contact op en misschien ontmoeten we elkaar!

Workshops

Contact online consultant

Wil je aan de slag met Online Marketing of gewoon even kennismaken met onze online consultant? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Dirk staat voor je klaar!

Klaar voor de start? Ik adviseer je graag wat de mogelijkheden zijn. Neem direct contact op!

Dirk Schraven Senior Online Strateeg

Stuur Dirk een bericht