Contact

Social Media Bureau Rotterdam

Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram: wie gebruikt ze tegenwoordig niet? Ook jouw klanten zijn vaak en veel aanwezig op deze sociale media. Een ideale plek dus om ze jouw dienst of product te tonen en je fanbase op te bouwen. Wij zijn fan van gericht adverteren met Social Marketing: niet schieten met hagel maar zo relevant mogelijk. Daar hebben we verschillende manieren voor. Benieuwd welke? Lees gauw verder.

 • Adres

  Van Nelleweg 1, Expeditiegebouw, 3044 BC, Rotterdam

 • Telefoonnummer

  010-3073928

Social Media Bureau in Rotterdam inschakelen?

Dit is wat wij als Social Media expert voor jou doen:

 • Wij bedenken en zetten advertenties op op sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.
 • Doordat we veel leren over jouw doelgroep, optimaliseren we jouw campagnes met behulp van die informatie over interesses, demografie en locatie.
 • Wij maken de resultaten zo inzichtelijk mogelijk. Dat doen we door een website pixel waar we conversies via meten.
 • Onze Facebook expert bedenkt hoe jouw doelgroep het allerslimst kan worden benadert: denk aan de pixel op je site, maar ook je CRM koppeling en look-a-like audiences.
 • Remarketing passen wij ook regelmatig toe op je doelgroep.

Aanpak

Social Media Campagnes stap voor stap

Zo gaan we te werk.

 • 1. Advertentie-account

  We starten met het aanmaken en inrichten van je advertentie-account. Jij krijgt toegang zodat je altijd mee kunt kijken.

  1. Advertentie-account
 • 2. Advertentiekalender

  Aan het begin van onze samenwerking stellen we een advertentiekalender op die we iedere week bijwerken. Hierin staan alle campagnes, inclusief budgetten en focusgebieden.

  2. Advertentiekalender
 • 3. Doelgroep

  Om campagnes zo rendabel mogelijk te maken, bereiden we doelgroepen voor die we gebruiken bij de campagnes. Wie is jouw ideale klant? We gaan op onderzoek uit en adviseren welke doelgroep we wanneer gaan benaderen.

  3. Doelgroep
 • 4. Advertentie-design

  De advertentie zelf is natuurlijk ook belangrijk. Welke tekst is goed? Het design in je eigen huisstijl. Ofwel: de creatieve invulling van de post.

  4. Advertentie-design
 • 5. Optimaliseren

  Als social media specialist monitor ik de campagnes goed zodat ze het allerbest presteren.

  5. Optimaliseren
 • 6. Rapporteren

  Iedere maand rapporteren we onze resultaten aan je en vertellen we je wat de volgende stappen zijn.

  6. Rapporteren

Hier is jouw Social Media Expert!

Onze Social Media Expert Mercede weet alles van social media. In dit filmpje maak je kennis met Mercede en haar manier van werken.

Mercede van de Wiel
Social media marketing: niet omdat het kan, maar omdat het bijdraagt aan je online strategie. Mercede van de Wiel - Senior Social Strateeg

Social Media workshop

Wil je liever zelf aan de slag? Wij geven met regelmaat informatieve en creatieve social media workshop bij ons kantoor in Rotterdam. Je krijgt dan praktische tips, niet alleen over social media maar ook over de context van social binnen online marketing.

Contact Rotterdam

Wil je kennismaken met ons? Neem dan gerust contact op via dit formulier.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Mercede staat voor je klaar!

Aan de slag? Start! We nemen je telefoontje graag aan.

Mercede van de Wiel Senior Social Strateeg

Stuur Mercede een bericht