Deelmarketeer

Detachering

Natuurlijk nemen we graag werk voor je uit handen. Maar wat we nog toffer vinden, is als we onderdeel worden van jouw team. Een échte collega dus. Dan zijn we op ons best. Daarover lees je meer op deze pagina.

Detachering

Wij leveren de juiste Digitale Marketeers

  • Veel van onze opdrachtgevers hebben een vraagstuk liggen omtrent hun teamsamenstelling. Soms is dat tijdelijk, andere keren beslaat deze periode zeker een jaar. 
  • Wij werken graag bij onze opdrachtgevers op locatie, maar kunnen ook dagdelen of dagen vanuit ons kantoor vooruit, in opdracht van jou. 
  • Ons team is gewend om op locatie bij klanten te werken en is erop getraind om een brede blik op de opdracht te houden. Onze specialisten benaderen een opdracht creatief en sluiten graag aan bij interne overleggen, zodat ze nóg beter op de hoogte zijn van wat er speelt. 

"Als team bundelen we onze kennis en creëren we waarde waarbij creativiteit, commitment en respect naar elkaar centraal staan. Daaruit ontstaat energie en die zie je mooi terug in het flink toegenomen verkeer op social media en onze website."

Lisette

Dual Inventive

Bureaustoelen naast elkaar

Wij helpen onze opdrachtgevers op elke mogelijke manier, juist als dit betekent dat wij jouw team sterker maken. Dit betekent dat we soms als specialist optreden en andere keren als tijdelijke versterking van jouw team invliegen. 

Onderdeel van jouw team

Wij werken graag bij jou op kantoor. Wij zijn dan onderdeel van belangrijke vergaderingen en werken onder de vleugel van de communicatie- of marketing manager. Jij bent dan leidend, wij blijven pro-actief. Zo begrijpen we sneller hoe jouw organisatie in elkaar zit. Want: niemand weet zoveel over je organisatie als de medewerkers zelf.

ondersteunen uitleg

Zes extra bureaustoelen

Wanneer onze collega plaatsneemt aan jouw bureau, heb je eigenlijk zes stoelen nodig. Hoezo? Nou, achter jouw aanspreekpunt staat namelijk een team met specialisten. Die schakelt jouw directe aanspreekpunt in als het nodig is. En daardoor heb je stiekem flink wat extra kennis in huis. Bijvoorbeeld: een contentmarketeer die jou een halve dag per week ondersteunt, kan altijd de Google Ads specialist invliegen om even mee te kijken met een Google Ads probleem. Handig toch?

ondersteunen 6 collegas

Alle disciplines paraat

Eigenlijk voor alle online marketing en communicatie werkzaamheden. Denk aan copywriting, social advertising, plannen maken, de contentplanning najagen, fotograferen, de website onderhouden, SEO werkzaamheden, analyses maken, enzovoort. Bel gerust om te vragen wat we nog meer doen.

ondersteunen jaap legt uit

Alles in één

Heb je zelf geen Afdeling Online, maar wil je wel graag meer halen uit je website of webshop? Dan is onze dienst ‘Jouw Afdeling Online’ interessant voor je. Wij nemen dan namelijk – tegen een interessant tarief – al jouw online activiteiten volledig uit handen.

ondersteunen collegas afdeling

Digitale marketing als motor

De marketeer van nu is in staat om complexe organisatorische vraagstukken het hoofd te bieden. Want: de marketeer weet waar klanten naar verlangen, waar ze afhaken, hoe zij zich voelen. Digitale marketing zit dus in het hart van je organisatie. Wij helpen je om deze kracht te benutten en jouw collega’s te voorzien van de juiste antwoorden. Ons doel is niet een enkele campagne of opdracht, maar digitale marketing ingebed in de organisatie van onze opdrachtgever. 

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Onze visie op AI

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Contact

We vertellen je graag alles over onze detacheringsmogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. Maak een afspraak!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >