Skip to main content

Terugkomdag voor Alumni:
14 juni 2022

We hebben met onze verschillende opleidingen inmiddels een groot netwerk van alumni opgebouwd. We gaan daarom dit jaar starten met de ‘Terugkomdag voor Alumni’. De terugkomdag is bedoeld voor iedereen die onze opleidingen heeft afgerond. Tijdens deze terugkomdagen bespreken we samen de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing. Daarnaast heb je de mogelijkheid mede-alumni te ontmoeten of te sparren met gelijkgestemden in je werkveld. En dat alles onder het genot van een drankje. Wij trakteren!

Tijdens deze terugkomdag zal een van onze specialisten je bijspijkeren op het gebied van marketing en de wet. Ben je een Afdeling Online-alumnus en heb je zin om aan te sluiten? Meld je aan voor de Terugkomdag op 14 juni. 

WANNEER

dinsdag 14 juni 2022

HOE LAAT

15.00 - 17.00 uur

LOCATIE

’t Patronaat, 2e Haagstraat 40, 5707 VK Helmond

ONDERWERP

Marketing en de wet

VOOR WIE

Alleen voor alumni

PRIJS

€0,00

Afdeling Online Café Borrel

Aanmelden voor de terugkomdag

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Wacht niet te lang met inschrijven.

Aanmelden

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking?
📞  Bel gerust: 0492 – 700220

Programma

Het programma van de terugkomdag: 

  • 14.45 – 15.00 uur: Inloop
  • 15.00 – 16.00 uur: Introductie & Opfris-quiz
  • 16.00 – 16.30 uur: Presentatie over marketing en de wet
  • 16.30 – 17.00 uur: Ruimte voor vragen + borrel
Schrijf je in

Mag dat eigenlijk wel?

Tijdens deze terugkomdag gaan we op een interactieve manier aan de slag met marketing en de wet. Want, mag je eigenlijk wel adverteren op social media wanneer je doelgroep minderjarig is? En is het oké om een GIFje of Meme zomaar te gebruiken? Je krijgt gedurende de terugkomdag antwoord op onder andere deze vragen. Een kleine disclaimer: we zijn zelf geen juristen, dus we kunnen niet op alle vragen antwoord geven. We beloven wel dat we ons best zullen doen :).

Schrijf je in!