Skip to main content

Lunch & Learn: Online strategie met AI

Ben je benieuwd wat artificial intelligence voor jouw organisatie kan betekenen? En kan jouw online strategie wel wat automatisering gebruiken? Dan is deze Lunch & Learn-sessie iets voor jou. Tijdens onze sessie op dinsdag 28 november ga je samen met specialisten Jaap en Kevin een ochtend praktisch aan de slag. Je leert hoe je een AI-tool traint die perfect aansluit op de behoeften van jouw organisatie. Aan het eind van de ochtend weet jij precies hoe je AI kunt inzetten voor jouw online strategie. 🤖

En ohja, zoals de naam al aangeeft, wij zorgen natuurlijk voor een lekkere lunch! 

WANNEER

Dinsdag 28 november 2023

HOE LAAT

9.30 - 13.00 uur

LOCATIE

Steenovenweg 50, 5708 HN Helmond | Onderwijs Maak Je Samen

VOOR WIE

Voor iedereen toegankelijk, maar vooral relevant voor online marketeers

MEENEMEN

Een laptop, mocht je deze tot je beschikking hebben. Zo niet, laat het ons gerust weten zodat wij tijdig iets kunnen regelen.

PRIJS

€0,00

Artificial Intelligence

Schrijf je in voor de wachtlijst!

Deze lunch & learn sessie is vol! Schrijf je in voor de wachtlijst en wie weet ben jij er toch bij!

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking?
📞  Bel gerust: 0492 – 700220
✉️  Of mail naar: maudi@afdelingonline.nl

Vertel me meer!

Jaap en Kevin nemen je deze ochtend mee in de wereld van artificial intelligence. Tijdens de sessie ontdek je hoe je AI kunt inzetten om jouw online strategie te versterken. AI biedt namelijk ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van contentcreatie. Maar om hier optimaal gebruik van te maken, is het belangrijk dat je een AI-tool eerst goed traint en voedt met de juiste kennis over jouw organisatie. In deze sessie leer je hoe je een AI-tool traint die naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften. Na afloop van de sessie staat er natuurlijk een lekkere lunch voor je klaar, maar weet jij ook precies hoe je een AI-tool inzet om pakkende en creatieve content te creëren voor jouw organisatie.

Goed om te weten: in deze sessie zullen we vooral aandacht besteden aan het genereren van teksten met behulp van AI.

spotify adverteren training
Google-Display-ads-training

Wat is AI?

Artificial intelligence (AI), wie kent het tegenwoordig niet? Op veel vlakken in onze maatschappij kom je het tegen, zowel online als offline. Maar wat is AI nou precies? Artificial Intelligence is een geautomatiseerd systeem dat taken uitvoert die vroeger menselijke intelligentie vereisten. De AI-systemen werken met algoritmen om patronen te herkennen en zelfstandige beslissingen te nemen. Goed om te weten: AI-tools verbeteren zichzelf door te leren van hun ervaring. Fouten maken is in dit geval juist goed en ook belangrijk. Dit proces staat bekend als ‘machine learning’. Artificial intelligence is volop in ontwikkeling en speelt een steeds grotere rol in onze (digitale) wereld. Daarom is het extra belangrijk om deze tool op te nemen in jouw online strategie.

Programma

  • 09:15 – 09:30 uur: inloop 
  • 09:30 –  10:00 uur: introductie 
  • 10:00 – 12:00 uur: werken aan jouw strategie met AI
  • 12:00 – 12:30 uur: lunchtijd!
  • 12:30 – 13:00 uur: werken aan jouw strategie met AI
linkedin training
linkedin training

Wie is Jaap?

Jaap is de directeur van Afdeling Online en online strateeg. In 2012 plantte Jaap de kiem van Afdeling Online en zorgde samen met Sanne dat het bureau ging bloeien. Voor die tijd was Jaap als online strateeg al internationaal actief. Met meer dan 15 jaar ervaring in SEO, SEA en Google Analytics is hij inmiddels een allround online marketeer die graag denkt vanuit een gedegen online strategie. Ook is Jaap altijd op de hoogte van de nieuwste trends, zoals artificial intelligence. Hij bijt zich dan ook maar al te graag vast in zo’n onderwerp. Hiermee enthousiasmeert hij heel Afdeling Online over AI en jullie hopelijk ook. Jaap gelooft dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren. Dat wil zeggen: hard werken, maar ook gezellige en interactieve workshops (in plaats van ellenlange saaie praatjes).

Wie is Kevin?

Kevin is sinds 2019 werkzaam bij Afdeling Online. Tijdens de opleiding commerciële economie in Tilburg wist hij ’t zeker: online marketing is de toekomst en daar moet hij onderdeel van zijn.  Inmiddels heeft hij zich ontpopt tot een échte specialist als het gaat om Google Ads, Google Analytics 4, Google Tag Manager maar ook artificial intelligence.  Deze kennis houdt hij niet voor zich alleen, maar deelt hij maar al te graag met alles en iedereen. Stapsgewijs samen naar succes is wat hem ’t meeste motiveert! Zijn enthousiasme voor het vak is aanstekelijk en dat enthousiasme gebruikt hij dan ook tijdens zijn workshops.

Vacature SEA marketeer
social media bureau

Waarom een Lunch & Learn?

Wij houden ervan om onze kennis te delen. Zo maken we jou sterker in digitale marketing. Tijdens deze praktische ochtend kun je actief werken aan het verbeteren van jouw online strategie met behulp van AI. Aan het einde van de dag kun je AI-tools effectief inzetten voor jouw online marketingstrategie en kun je de opgedane kennis direct in de praktijk brengen.

Voor wie is dit interessant?

Ben je actief in de publieke sector, culturele sector, commerciële sector, of ergens anders waar AI kan bijdragen aan de online strategie van jouw organisatie? Wil je samen met gelijkgestemden alles leren over het gebruik van AI voor jouw organisatie? Dan is onze Lunch & Learn iets voor jou!

keyword research