Skip to main content

Lunch & Learn: Ontdek de kracht van AI in beeldcreatie

Geef jouw visuele content een boost met AI

Wil je jouw visuele content een boost geven en ben je nieuwsgierig naar AI in beeldcreatie? Kom dan naar onze Lunch & Learn op donderdag 4 april. Ontdek samen met AI-specialist Lola hoe je met kunstmatige intelligentie pakkende afbeeldingen en foto’s creëert en bewerkt voor je bedrijfscommunicatie. Aan het eind van deze praktische ochtend weet jij precies hoe je AI kunt inzetten voor het creëren van spetterende visuals! ✨

En oh ja, zoals de naam al aangeeft: wij zorgen natuurlijk voor een lekkere lunch! 🥪

WANNEER

Donderdag 4 april 2024

HOE LAAT

9.30 - 13.00 uur

LOCATIE

't Patronaat, 2e Haagstraat 40, Helmond

SPECIALIST

Lola van den Reek

VOOR WIE

Voor iedereen toegankelijk, maar vooral relevant voor online marketeers

MEENEMEN

Een laptop, mocht je deze tot je beschikking hebben. Zo niet, laat het ons gerust weten zodat wij tijdig iets kunnen regelen.

PRIJS

€0,00

AFMELDEN

Onze Lunch & Learns zijn gratis, maar niets is zo vervelend als een no-show. Kun je bij nader inzien toch niet komen? Meld je dan tijdig af. Doe je dat niet, dan zijn we genoodzaakt om een factuur te sturen. Dit bedrag doneren we aan een goed doel.

Lunch & Learn: AI in beeld

Meld je aan voor de wachtlijst!

Onze Lunch & Learn zit helaas vol! Maar niet getreurd, je kunt je nog steeds aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er plek vrij komen, neemt Maudi contact met je op.

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking?
📞  Bel gerust: 0492 – 700220
✉️  Of mail naar: maudi@afdelingonline.nl

Vertel me meer!

Lola neemt je deze ochtend mee in de wereld van artificial intelligence, fotografie en beeldbewerking. Tijdens de sessie ontdek je hoe je AI kunt inzetten om pakkende afbeeldingen en foto’s te creëren én te bewerken voor jouw bedrijfscommunicatie. Lola laat zien welke AI-tools je hiervoor kunt inzetten en hoe je deze optimaal gebruikt. Wist je bijvoorbeeld dat je in Canva met simpele schetsen prachtige afbeeldingen kunt creëren? Of dat je met de juiste prompts jouw bestaande foto’s binnen no-time schitterend kunt bewerken?

Na afloop van de sessie staat er natuurlijk een lekkere lunch voor je klaar. Bovendien weet je aan het einde van de sessie precies hoe je verschillende AI-tools kunt inzetten om unieke visuals te creëren voor jouw organisatie. 🙌

Jaap aan het werk

Wat is AI?

Artificial Intelligence is een geautomatiseerd systeem dat taken uitvoert die vroeger menselijke intelligentie vereisten. De AI-systemen werken met algoritmen om patronen te herkennen en zelfstandig beslissingen te nemen. Goed om te weten: AI-tools verbeteren zichzelf door te leren van hun ervaring. Fouten maken is in dit geval juist goed en ook belangrijk. Dit proces staat bekend als ‘machine learning’. AI evolueert voortdurend en speelt een steeds grotere rol in onze digitale wereld. Daarom is het een essentieel instrument geworden voor contentcreatie en een cruciale toevoeging aan elke online strategie. 🦾

Programma

  • 09:30 – 10:00 uur: introductie 
  • 10:00 – 12:00 uur: werken met AI in beeldcreatie 
  • 12:00 – 12:30 uur: lunchtijd!
  • 12:30 – 13:00 uur: werken met AI in beeldcreatie 
linkedin training
Lola

Wie is Lola?

Lola studeerde Communicatie aan de Fontys in Tilburg met een minor Graphic Design. Als vrolijke optimist denkt ze graag in oplossingen en laat ze zich niet zomaar uit het veld slaan. Daarnaast vindt ze menselijk gedrag razend interessant en houdt ze ervan om creatief bezig te zijn. Deze eigenschappen komen goed van pas in haar rol als content marketeer en AI specialist. Haar enthousiasme voor AI weet ze over te brengen op het hele team van Afdeling Online, en hopelijk ook op jou. 😊

Waarom een Lunch & Learn?

Wij houden ervan om onze kennis te delen. Zo maken we jou sterker in digitale marketing. Tijdens deze ochtend ga je praktisch aan de slag. Zo creëer jij het perfecte AI plaatje voor jouw organisatie! Aan het einde van de dag kun je verschillende AI-tools effectief inzetten voor het creëren van sterk beeld en kun je jouw opgedane kennis direct in de praktijk brengen.

social media bureau

Voor wie is dit interessant?

Wil je ontdekken hoe AI jouw organisatie kan versterken door het creëren van beeldmateriaal dat perfect aansluit bij je behoeften? En wil je samen met gelijkgestemden alles leren over het gebruik van AI voor jouw organisatie? Dan is onze Lunch & Learn iets voor jou!