Skip to main content

Afdeling Online Café: Word een Instagram Story expert

Instagram is na al die jaren nog steeds hot en happening. Vooral de feature Instagram Stories is ongekend populair. Wist je bijvoorbeeld dat er dagelijks meer dan 250 miljoen actieve Story-kijkers zijn? En dat van alle Instagram gebruikers 1 op de 3 Instagram Stories maakt en bekijkt? Dus is jouw doelgroep actief op dit platform dan is dit dé manier om ze te bereiken. Daantje neemt je daarom graag tijdens het Afdeling Online Café mee in de wondere wereld van Instagram Stories.

WANNEER

dinsdag 19 april 2022

HOE LAAT

14.00 - 17.00 uur

LOCATIE

’t Patronaat, 2e Haagstraat 40, 5707 VK Helmond

ONDERWERP

Word een Instagram Story expert

VOOR WIE

Je bent dagelijks bezig met Instagram en in het bijzonder Instagram Stories.

PRIJS

€0,00

online marketing bedrijf daantje presenteert

We zitten vol!

Deze editie van het Afdeling Online Café zit vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. 

Aanmelden wachtlijst

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking?
Bel gerust: 0492 – 700220

Afdeling Online Café Borrel

Say what?

Weet jij hoe je aan de hand van Instagram Stories interactie bij je doelgroep opwekt? Of weet jij in welke fase van de customer journey je je social content (dus ook Instagram Stories) het beste in kan zetten? En wat heeft het algoritme van Instagram te maken met je Stories? Daantje heeft alle antwoorden voor je.

Voor de ervaren Instagrammers

Heb jij al enige ervaring met Instagram en in het bijzonder Instagram Stories? Weet jij alle knoppen op Instagram te vinden, maar bereik je daar (nog) niet het gewenste resultaat mee? Dan ben je aan het juiste adres. In dat geval nodigen we je uit om je in te schrijven voor het Afdeling Online Café.  In deze twee inspirerende uren zal Daantje je helemaal bijpraten en zorgen dat je jezelf aan het einde van de sessie een Instagram Story expert kan noemen. Tijdens deze sessie worden de basisprincipes achterwege gelaten en zal Daantje meer de diepte ingaan. Daarom is dit Afdeling Online Café bedoeld voor de meer ervaren Instagrammers. 

Afdeling Online Café

Programma

Het programma van het Afdeling Online Café: 

  • 13.45 – 14.00 uur: Inloop
  • 14.00 – 14.15 uur: Introductie
  • 14.15 – 15.15 uur: Interactieve presentatie (deel I)
  • 15.15 – 15.30 uur: Pauze
  • 15.30 – 16.30 uur: Interactieve presentatie (deel II)
  • 16.30 – 17.00 uur: Ruimte voor vragen + borrel
Aanmelden voor de wachtlijst

Een terugblik op een succesvolle eerste editie

Iets nieuws organiseren is altijd spannend, maar de eerste editie van ons nieuwe Afdeling Online Café zat meteen helemaal vol! Met een cappuccino in de ene hand en een brownie in de ander, luisterden de twintig deelnemers geboeid naar de masterclass van social media strateeg Mercede. Ze werd zelfs beoordeeld met een 8,4! Lees hier meer over de eerste editie.

Spreker: Daantje de Klein

Daantje houdt zich dagelijks bezig met online communicatie en grafisch ontwerp bij Afdeling Online. Haar kracht ligt bij de combinatie van tekst en beeld. Zo schiet ze bijvoorbeeld graag mooie plaatjes die het verhaal van de klant vertellen. Daar schrijft ze dan een pakkend tekstje bij en voila, een inspirerende post of advertentie staat voor je klaar!

opleiding-overheid daantje presenteert