Skip to main content

Afdeling Online Café: man vs. Artificial intelligence

Hoe ver gaat Artificial Intelligence? Artificial intelligence, oftewel AI, is bezig om het online marketing landschap te veranderen. De toepassingen van AI binnen het online communicatievak lijken nu al eindeloos. Maar hoe gaan we daar als online marketeers mee om? Wat zijn de voor- en nadelen van deze tools vs. mensenwerk en hoe veranderen deze tools de manier waarop wij werken? Betekent dit dat ons werk compleet geautomatiseerd gaat worden en dat wij niet meer nodig zijn? Directeur en online strateeg van Afdeling Online Jaap Schepers en neerlandicus én Chief Storytelling Officer (CSO) van Groep5700 Udo Holtappels gaan hierover in gesprek tijdens deze editie van het Afdeling Online Café.

WANNEER

Dinsdag 18 april 2023

HOE LAAT

14.00 - 17.00 uur

LOCATIE

’t Patronaat, 2e Haagstraat 40, 5707 VK Helmond

SPREKERS

Jaap Schepers (Afdeling Online) en Udo Holtappels (Groep5700)

VOOR WIE

Je wil weten wat er mogelijk is met AI én hoe dit onze werkzaamheden als online marketeers verandert.

PRIJS

€0,00

BELANGRIJK

Neem een laptop mee zodat je zelf ook aan de slag kunt met de verschillende AI-tools

Artificial Intelligence

Aanmelden

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Wacht niet te lang met inschrijven.

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking?
📞  Bel gerust: 0492 – 700220
✉️  Of mail naar: maudi@afdelingonline.nl

Vertel me meer over deze middag!

AI tools zijn computersystemen die kunnen leren van hun omgeving. Ze kunnen beslissingen nemen op basis van gegevens én kunnen denken en handelen als mensen. Maar betekent dit dus ook dat deze tools ons werk gaan overnemen? Jaap zal tijdens deze middag alles vertellen over de mogelijkheden van verschillende AI tools met betrekking tot online communicatie zoals Jasper.ai, Midjourney, ChatGPT en nog meer. Maar kunnen deze tools de creativiteit van de mens vervangen? Neerlandicus Udo is namelijk van mening dat deze creativiteit niet te vervangen is door AI. Een interessante discussie tussen man vs. Artificial Intelligence dus! Wil jij daarbij zijn? Schrijf je dan nu in. 

Artificial Intelligence
Afdeling Online Café Deelnemers

Over het Afdeling Online Café

Wij houden van leren, en jij vast ook als online marketeer of communicatie specialist. Dat kan ook niet anders, want de digitale marketing wereld verandert zó ontzettend snel. Daarom praten wij je ieder kwartaal weer helemaal bij over een actueel topic. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor in Helmond. Op dinsdag 18 april staat het Café in het teken van man vs. Artificial Intelligence. Want gaat AI ons werk overnemen, of is de menselijke creativiteit toch echt onmisbaar? Dat bespreken Jaap en Udo tijdens deze middag. Schrijf je nu snel in want vol = vol! Het is belangrijk dat je een laptop meeneemt naar het Café. Zo kunnen we samen in verschillende AI tools duiken.

Programma

  • 14.00 – 14.15 uur: Introductie
  • 14.15 – 15.15 uur: Interactieve presentatie (deel I)
  • 15.15 – 15.30 uur: Pauze
  • 15.30 – 16.30 uur: Interactieve presentatie (deel II)
  • 16.30 – 17.00 uur: Ruimte voor vragen + borrel
incompany_opleiding_overheidscommunicatie_jaap
Spreker

Jaap Schepers

Online strateeg en directeur Afdeling Online

Jaap plantte in 2012 de kiem van Afdeling Online en zorgde samen met Sanne dat het bureau ging bloeien. Voor die tijd was Jaap als online strateeg al internationaal actief. Met meer dan 15 jaar ervaring in SEO, SEA en Google Analytics is hij inmiddels een allround online marketeer die graag denkt vanuit een gedegen online strategie. Jaap gelooft dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren. Dat wil zeggen: hard werken, maar ook gezellige en interactieve workshops (in plaats van ellenlange saaie praatjes).

Spreker

Udo Holtappels

Chief Storytelling Officer (CSO) Groep5700

Verhalen zijn voor Udo een eerste levensbehoefte. Geen gladde juichverhalen vol clichés en managementjargon, maar échte verhalen. Verhalen die richting en inzicht geven, een worsteling laten zien en iets met de verteller en luisteraar doen. Van mooie verhalen worden Udo’s pupillen wijder. En dat niet alleen: hij weet alles uit die verhalen te halen door ze in te zetten als Storytelling-instrument. Hij is niet voor niets Chief Storytelling Officer (CSO).

Udo Holtappels
Afdeling Online Café

Voor wie is dit Café interessant?

Deze middag is bedoeld voor iedereen die zich meer wil verdiepen in de wereld van Artificial Intelligence en benieuwd is of én hoe dit onze manier van werken zal veranderen. Blijven wij met onze menselijke touch onmisbaar als het gaat om bijvoorbeeld teksten schrijven of advertenties maken? Heb jij geen enkele ervaring met of kennis van een AI tool? Geen enkel probleem! Je bent van harte welkom.